Nyereményjátékok

Akitől a sztárok tanultak

Lady Gagát, Madonnát, Frank Sinatrát vagy Elvist senkinek nem kell bemutatni. A szórakoztatás császárai és császárnői évről évre lélegzetelállító produkciókkal kápráztatnak el bennünket, hogy aztán a csillogó pódiumból ihletet merítve műsorelemeik bekerüljenek az aktuális divatirányzatba, hajviseletbe, sminktippekbe. De vajon kitől tanultak a showbiznisz fenegyerekei?

 

Akitől a sztárok tanultak

Hányan ismerjük Liberace nevét, akit az ’50-es évek Amerikájában Las Vegas koronázatlan királyának tekintettek? Wladziu Valentino Liberace, a csodagyereknek születő zongorista volt az első igazi sztár akit, azóta is minden showman példaképének tekint. Ő merte először bevállalni az aranyozott öltönyt, hatalmas tükrökkel díszített zongorán szántotta végig ujjait, és karrierje csúcsán már csak Rolls-Royce utazott a fellépésekre. Mindezek mellett közönsége se maradt hálátlan, Liberace a hetvenes évekig a világ legjobban fizetett előadja volt és mérhetetlen luxusban élte nem mindennapi életét.

Akitől a sztárok tanultak

 

Számunkra szinte elképzelhetetlen milyen hatása lett volna a hazai szórakoztatóiparra Liberace figurája, ami igencsak szürkének tűnhet a showman élete mellett.

Akitől a sztárok tanultakMost augusztusban azonban választ kaphatunk a kérdésre, elég csak bemenni a legközelebbi moziba. Idén nyáron ugyanis hazánkban is bemutatják a Túl a csillogáson című filmet, melyben a torokrákból szerencsésen felépült Michael Douglas alakítja Amerika elsőszámú házigazdáját. Nemcsak a tömérdek aranygyűrű és glitter csillogás miatt lesz érdemes beülni a drámai filmre, hanem mert bepillantást nyerhetünk a szórakoztatóipar kegyetlen kulisszái mögé. Matt Damon és Michael Douglas páratlan játéka egyszerre nyűgöz le minket őszinteségével, és mutat be egy megrázó életutat, ami a közönség előtt eddig rejtve maradt. 

 

További információ

 

 

A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Forgalmazza a Budapest Film Kft.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top