Nyereményjátékok

Elég a zsíros, csillogó arcbőrből! (X)

Ismerd meg Te is a Nuxe új, kombinált bőrre kifejlesztett bőrápolási termékcsaládját, az Aquabella-t, mely ragyogóvá és frissé varázsolja bőrödet a matt hatás mellett!


Búcsúzz el a természetellenes réteget és simaságot okozó alapozóktól. A hibátlan bőr már nem csak illúzió vagy kényszer, ezt ígéri a NUXE új szabadalma a „bőrhalványító” formula”, melynek célja a kombinált bőr megjelenésének természetes javítása. A sima és tiszta arcbőr ígérete anélkül, hogy órákat töltenél el sminkelléssel. 

Két aktív összetevője a fehér vizililom és a természetes eredetű hyaluron sav, annak érdekében, hogy véget vessen a kombinált bőr örök dilemmájának, vagyis hogy arcod összes szükséges részét egyenlő arányban hidratálja. Ezzel feltölti, tisztává és ragyogóvá varázsolja bőrödön a problémás területeket.

Eredményeként a bőröd végre felfedheti a benne lakozó ragyogást, természetes frissességét, a zsíros csillogás félelemérzete nélkül.

A hatékony bőrápolás eléréséhez használd az Aquabella mindhárom termékét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top