Nyereményjátékok

Frissebb arcbőr 8 hét alatt? Adunk hozzá 8 tippet!

Az indián nyár napsugarai még lágyan simogatják bőrünket, de lassan akkor is tudomásul kell vennünk, hogy visszavonhatatlanul itt az ősz, sőt azt is, hogy fel kell készülnünk a téli hónapokra.A nyári meleg, a szellő, a homok, a sós tengervíz, és a napozás is nyomot hagyott az arcbőrünkön. A téli szezon előtt ezért érdemes egy kicsit felfrissíteni.

Íme, 8 tipp, amit 8 héten át megtehetsz a frissebb arcbőrödért:

1.    Belső hidratálás – Igyál sok vizet!

Ez a legfontosabb. Ahhoz, hogy bőrünk visszanyerje puhaságát, élénkebb, élettel telibb legyen, nagyon fontos a folyadék bevitel.  Jó lenne, ha 8 héten át különösen odafigyelnél arra, mennyi folyadékot fogyasztasz. Elsősorban vízre gondolunk, de egy-két csésze gyógytea ízesítés nélkül, vagy egy pohár frissen facsart gyümölcslé is jó lehet. Hidd el, ha 8 hétig odafigyelsz rá, a kilencedik héten már természetes folyamat lesz, hogy elég folyadékot fogyassz. Ezt nemcsak a bőröd, de az egész szervezeted meghálálja.

Frissebb arcbőr 8 hét alatt? Adunk hozzá 8 tippet!

2.    Friss levegő

Használd ki az utolsó napsütéses órákat, és próbálj minél több időt tölteni a szabadban. Sétálj, biciklizz, vagy akár kocoghatsz is. Az oxigéndús levegő, feltölti a bőröd élettel. Ha még intenzívebb mozgást is vállalsz mellé, az egész tested újjászületik. A felszabaduló endorfintól pedig még csodásabb és frissebb lesz az arcbőröd is.

3.    Radírozz!

Köztudott, hogy az elhalt hámsejteket el kell távolítani. Persze jó lenne heti rendszerességgel, de már az is jó, ha most nyolc hétig tényleg megteszed. Választhatsz boltban kapható bőrradírt, de egy kis böngészés után kipróbálhatsz házilag készült filléres bőrradírokat is, pl. kávézaccból.

4.    Masszírozz, arctornázz!

A vérkeringés fokozása nagyon jót tesz bőrünk frissességének. Próbáld ki, hogy 8 héten át, valóban megteszel néhány egyszerű, körkörös mozdulatot, és átmasszírozod az arcod. Használj hozzá ápoló, hidratáló krémet.  Masszázs mellett, vagy helyett, arctornát is végezhetsz. Az arctornától erősödnek az izmok az arcon, feszes lesz a bőr és rugalmassá válik a kötőszövet, így visszanyeri frissességét a bőröd is. Próbáld ki. A tornától nemcsak szebb lesz a bőröd, de ránctalanítás céljára is kiváló.

Frissebb arcbőr 8 hét alatt? Adunk hozzá 8 tippet!

5.    Uborkát az arcra!

Az uborkát szeretjük. Egy –két karika a szemre, és azonnal kipihentebbnek tűnsz. De nemcsak a fáradt, duzzadt szemre jó, hanem kitűnő arctisztító és bőrfiatalító hatású is. Megnyugtatja az érzékeny bőrt, és az eltömődött pórusokat is tisztítja. Esténként tegyél néhány karikát az arcodra, de ha van kedved pépesítve, egy kis tojásfehérjével kitűnő maszkot is készíthetsz belőle.

6.    3 lépés!

Nagyon könnyű fejben tartani: Tisztíts, tonizálj, hidratálj!
Valójában, ha ezt a 3 lépést megteszed minden nap, már nyert ügyed van. A szépen megtisztított bőr, a tonizálástól felfrissül, a hidratáló krémtől sugárzóvá válik. Hát nem megéri azt a napi 5 percet reggel, este?
Házilag is elkészítheted. Itt találsz ötleteket: http://suzieq.cafeblog.hu/ 

Frissebb arcbőr 8 hét alatt? Adunk hozzá 8 tippet!

7.    Aludj!

Emlékszel még, hogy gyerekkorodban minden nap aludtál legalább nyolc órát? Hát ez most sem ártana. 8 hétig megtehetnéd, hogy megpróbálsz 8 órát aludni, lehetőleg valamennyit éjfél előtt is. A pihentető alvás, teljesen kisimítja a bőröd, és legalább 5 évet fiatalodsz is tőle. Nem beszélve arról, hogy sokkal fittebb leszel egész nap!

8.    Mosolyogj!

A mosoly jót tesz az arcizmoknak, jót tesz a hangulatodnak, és csodássá varázsol. Lehet a bőröd nem frissül fel tőle, de a lényed biztosan, így sugárzóbb lehetsz, mint eddig bármikor. egyszerűen mosolyogj minden nap. Tesztelheted, ha nyolc hétig mosolyogsz, pozitívabb, lendületesebb leszel, és ez a bőrödön is meglátszik majd.

+1. Amire nem kell figyelned 8 hétig!

Próbáld ki a Silan termékeit, és a Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden vagy a Fresh Spring használatával ruháid akár 8 hétig is megőrizhetik friss illatukat a ruhásszekrényben. Elég, ha csak hozzájuk érsz, az illatgyöngyök aktiválódnak és hihetetlen puhaságot biztosítanak. Szóval, erre most nem kell figyelned, csak önmagadra!

Frissebb arcbőr 8 hét alatt? Adunk hozzá 8 tippet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top