Nyereményjátékok

Scitec Endurance nyereményjáték (x)

Szeretnéd kipróbálni a legújabb Scitec Endurance termékeket? Akkor játssz velünk, és nyerd meg értékes ajándékcsomagjaink egyikét!

A Scitec megálmodta, megtervezte, és már az üzletekben is elérhető legújabb termékcsaládja, a Scitec Endurance, melyekkel, ha állóképességi sportokat űzöl, és fontos számodra a teljesítmény, akkor nemcsak a célod érheted el, hanem az odavezető út is élvezetesebb lesz.

A Scitec Endurance termékeket kifejezetten a te igényeidre terveztük, legyen szó hidratálásról, energizálásról vagy regenerációról, mindenre megtalálod a megoldást.

 A termékek tervezésénél, mint a többi Scitec terméknél is, kiemelten fontos volt számunkra, hogy olyat alkossunk, amivel természetesen, hatékonyan, és a lehető legtisztábban tudjuk támogatni az edzésedet.

Termékeink mesterségesszínezék-, pálmaolaj-, laktóz- és szójamentesek, valamint mindegyik a funkciójának megfelelően tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

Hidratálásra az Scitec Endurance Isohydro izotóniás italpor nyújtja számodra a tökéletes megoldást, mely azon túl, hogy az izzadással elvesztett ásványi anyagokat pótolja, és ezáltal segít fenntartani a teljesítményt edzés közben, még energizál is. Az ásványi anyagok gyorsabb felszívódása érdekében glükózt is tettünk bele, pont a szükséges mennyiségben.


Ha úgy érzed, hogy kifogytak a tartalékaid, és még több energiára van szükséged, akkor a legjobb választás számodra az Scitec Endurance Energy hydrogel energiagél, ami elektrolitokkal, hozzáadott antioxidánsokkal, extra vitaminokkal és ásványi anyagokkal teszi élvezetessé a mozgást. Fogyaszd edzés előtt vagy közben, hogy lendületben maradj az edzés végéig.


Edzés végén fontos, hogy ne feledkezz el a regenerálódásról sem, ami legalább olyan lényeges, mint maga az edzés. Az edzés utáni felépítő folyamatokhoz a legjobb megoldás, ha az edzést követő fél órában megiszol egy Scitec Endurance Recovery Complex italt. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, ami segíti a regenerációt, és támogatja, hogy a következő edzésen is maximálisan felkészülten állj a rajtvonalhoz.


A Scitec Endurance a lehető legtisztább támogatást nyújtja neked edzés előtt, közben és után, neked nincs más dolgod, csak az, hogy élvezd minden pillanatát az edzésnek.

Ha szeretnél folyamatosan képben maradni és hasznos tippeket, tanácsokat kapni, akkor kövesd Facebook-oldalunkat.

Játssz velünk >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top