Nyereményjátékok

Újabb csillag gyúlt a Balaton egén – Hotel Azúr Prémium***** Tökéletes kikapcsolódás az őselemek harmóniájával (X)

A Hotel Azúr Prémium***** a 2018-as évtől a Balaton első ötcsillagos hoteleként várja a luxus szerelmeseit.

 


Az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, közvetlen vízparton található szálloda panorámás lakosztályokat kínál a pihenni vágyóknak, 3 exkluzív jacuzzival és szaunával felszerelt – Luxury Suite pedig a legmagasabb igényeket is kielégíti.


A Hotel Azúr Prémium***** különlegessége a páratlan wellness központ, mely úszó- és élménymedencékkel, 12 elemes szaunaparkkal és különböző frissítő, kényeztető kezelésekkel szolgálja az itt lakó Vendégek felüdülését. A hatalmas szaunából és pihenőszobából a Balaton csodálatos panorámája tárul a vendégek elé.


A szálloda Gourmet Opus Éttermének Farmers market reggelijéről nem hiányozhatnak a kézműves sajtok, de luxus reggeliként választható akár a Beluga kaviár és francia pezsgő is. A Fine Bistro Dining menüválasztásos vacsorára pedig friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5-7 fogásos menüsorokat kóstolhattok sommelier által ajánlott kiváló borok kíséretében.  Természetesen egyedi igényeket is legnagyobb örömmel elégítenek ki a Chefek személyes egyeztetés után.

Vacsora után jólesik egy pohár ital a Petrus borbárban, ahol hazai és nemzetközi borászok borai közül választhattok és bármixerünk egyedi koktéljait is megkóstolhatjátok.

A csodálatos balatoni természet, a modern design, a személyre szabott wellness-szolgáltatások és a különleges gasztronómia egyedülálló összhangja egy varázslatos világot teremt nektek, elfeledtetve a mindennapi nyüzsgő élet kihívásait, hogy csak a pihenésre és feltöltődésre kelljen figyelnetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top