Nyereményjátékok

Újdonság! Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30

Természetes hatás. Valódi védelem. Akár 24 órás fedés.



A kifutókon is egyre gyakrabban látható egészséges, ragyogó bőr ihlette az Estée Lauder új alapozóját, amely az ikonikus Double Wear Stay in Place alapozó frissebb és könnyedebb testvére.

A klasszikus Double Wearrel szemben a Nude Water Fresh alapozó friss és fiatalos, egészséges ragyogást ad a bőrnek. Egyedi formulája egész napos hidratálást garantál, ennek ellenére annyira könnyed marad, hogy szinte nem is érzed, hogy ki vagy sminkelve. Hidratálóhatása mellett akár 24 órás tökéletes viseletet biztosít, amely a rohanó hétköznapokon tökéletes lehet azok számára, akik túl vastag fedésűnek tartották a Double Wear Stay in Place alapozót, azonban egész nap tökéletes sminkre vágynak.

 SPF 30 és magas antioxidáns tartalmának köszönhetően az alapozó észrevétlenül óvja a bőrt az idő előtti öregedést felgyorsító, káros UV-sugarakkal és a levegőben található mikroszennyeződésekkel szemben.

A hidegebb, szeles időben is tökéletes választás magas antioxidáns tartalma és hidratálóképességeinek köszönhetően. Az alma, görögdinnye, licsi és bogyós gyümölcsökből kinyert, fokozottan hidratáló kivonatok azonnal és folyamatosan hidratálják a bőröd, hogy az egész nap megtartsa egészséges ragyogását.

 

Elérhető 22 árnyalatban, amelyek közül garantáltan te is megtalálod a számodra tökéletes árnyalatot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top