Olimpia 2016

Így vigasztalta Berki Krisztián Gyurta Dánielt

Megható üzenetet posztolt Facebook-oldalán Berki Krisztián. Gyurta Dánielt vigasztalta a balul sikerült olimpiai úszást követően.

London olimpiai bajnoka, Berki Krisztián rendkívül büszke London olimpiai bajnokára, Gyurta Dánielre, és teljesítményére még úgy is, hogy ezúttal mellúszónknak sajnos nem jött ki a lépés, kiesett a 200 méteres mellúszás előfutamában.

Berki Krisztián megható üzenettel vigasztalja az olimpiától búcsúzó Gyurta Dánielt.

A sport szépsége abban rejlik, hogy sokszor emberfeletti teljesítményre vagyunk képesek, mégis emberek vagyunk!!! Nekünk is van jó és rossz nap, van amikor minden összejön és elérjük a “világ tetejét”, és van amikor megjárjuk a “poklot” is!!! De a sportolót tudjátok mi különbözteti meg a bajnoktól??? Az, hogy az igazi bajnok fel tud állni, tovább megy és tanul a kudarcból és csak a jóra és a következő célra koncentrál!!! Dani járt a csúcson és higgyétek el, fog is még!!! Büszkék vagyunk és hálásak azokért a boldog percekért amit eddig kaptunk tőled és azokért amit még fogunk!!! Köszönöm, hogy motivációt adsz az ifjú generációnak és nekem is Barátom!!! Várunk itthon!!! Veled leszünk a jövőben Gyurta Dániel!!!” – posztolta Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top