Olimpia 2016

Olimpia 2016: Sárosi Laura kikapott első tollaslabdameccsén

Elvesztette első olimpiai mérkőzését a tollaslabdázó Sárosi Laura. Ő az sportoló, aki korábban odaadta cipőjét az ellenfelének, és ezért fair play-díjat kapott.

Nem sikerült megnyernie első meccsét a riói olimpián a fair play-díjáról is ismert Sárosi Laurának. A világranglistán hatvanötödik helyezett Sárosi ellenfele a legjobb tízben jegyzett, nála lényegesen magasabb indiai Pusarla Venkata Sindhu volt, aki nem kímélte a magyar lányt.

Olimpia 2016: Sárosi Laura kikapott első tollaslabda meccsén

A szorosnak nem nevezhető mérkőzés első játszmájában az indiai kihasználta testi előnyét és magas labdákkal sorozta Sárosit. Végül 13 perc alatt 21-8-ra nyerte az első menetet. A második felvonás 14 perc alatt 21-9 lett.

A meccs után Sárosi Laura elmondta, hogy fura volt neki ennyi ember előtt játszani, illetve hogy a légkondicionáló miatt másként mozgott a labda. Zavarta, hogy a mezőnyben azért gratulálnak neki, mert a fair play cselekedete miatt szabad kártyát kapott, hiszen végül ő a világranglistáról került a mezőnybe.

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os olimpiáról az NLCafén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top