Olimpia 2016

Olimpia 2016: bébiszitternek állt az olimpiai bajnok

A kisfiú és nagynénje nem ismerték fel a híres sportolót, aki alkalmi bébiszitternek állt Rióból hazafelé.

Szun Jang kínai úszó a riói olimpián 200 méteres gyorsúszásban aranyérmet, míg 400 méteres gyorsúszásban ezüstérmet szerzett. 1500 méteres gyorsúszásban viszont – mely versenyszámban Londonban olimpiai bajnok volt – ezúttal a döntőbe sem sikerült bekerülnie.

A sportoló a versenyek végeztével, hétfőn hazafelé tartott hazájába, amikor a repülőgépen megismerkedett egy nővel, aki az unokaöccsével utazott. Jang útközben sokat játszott a kisfiúval és vigyázott is rá, amíg a nagynénje aludt.

Bébiszitternek állt az olimpiai bajnok

A nőnek azonban fogalma sem volt, hogy az alkalmi bébiszittere híres sportoló, és Jang sem dicsekedett vele. Az olimpiai bajnokot a lánya ismerte csak fel, amikor a nő megmutatta neki otthon a közös fotót. A lány aztán rögtön ki is tette azt a legnagyobb kínai közösségi oldalra, a Weibóra.

A kép több tízezer lájkot és megosztást kapott, sokak szemében az úszósztár kedves, szimpatikus viselkedése is felér egy aranyéremmel.

mashable.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top