Öltözködjünk

Elsõ este

Ha egy frissen megismert partner hív vacsorázni, több dolgot érdemes végiggondolni öltözékünk megtervezésekor. Az egyik legfontosabb szempont az, hogy fesztelenül érezzük magunkat.




Így nyugodtan tudunk a másik emberre figyelni, illetve mi is legjobb énünket mutathatjuk.


Az első randevún





Lehetőleg ne ilyenkor avassuk fel legújabb szerzeményünket, mert például a testre szabott, szexis ruhácskáról kiderülhet, hogy a vacsora végén már nem férünk el benne kényelmesen, vagy esetleg látni engedi kissé kidomborodó hasunkat. Az övet inkább mellőzzük, vagy lazán, csípőre engedve viseljük. Egy vékony fém láncöv kifejezetten elegánssá teszi az egyszerű pólót is. A princessz szabású – azaz mell alatt elvágott – ruha ajánlható. Kerüljük az – egyébként nagyon mutatós – tölcsér ujjú vagy fodros mandzsettájú felsőrészeket, melyek könnyen belelóghatnak a tányérba.
Aki zavarában hajlamos leenni magát, inkább könnyen mosható ruhadarabot válasszon!






Táncos szórakozóhelyen

Ha táncos helyre megyünk vacsorázni, feltétlenül már kipróbált, sőt bejáratott cipellőt vegyünk fel! Olyat, amelyben szép formájú a lábszárunk, ám nem túl magas sarkú, nem csúszik a talpa, viszont kellőképpen tartja a lábfejet, így biztosan perdülhetünk-fordulhatunk a táncparketten. Semmiképpen ne válasszunk utcai papucsot! Ne viseljünk túlságosan kihívó ruhaneműket, például feltűnően mély dekoltázsú felsőrészt, mert előfordulhat, hogy ellenkező hatást érünk el vele.


Praktikus együttesek 





Ideális lehet egy mini vagy maxi hosszúságú, spagetti vállpántos ruha, mely vékony, áttetsző blúzzal, illetve stólával társítható. Szintén jó választás lehet a most igen divatos tvinszett, vagyis azonos anyagú (leginkább vékony kötött), rövid ujjú pulcsiból és kardigánból álló együttes. Újabban a tvinszett a pulcsi helyett gyakran ujjatlan toppal készül. A praktikus páros egyenes vonalú aljjal, valamint hosszú- vagy halásznadrággal is jól néz ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top