Öltözködjünk

Újra együtt az osztály

A nyári hetekben gyakran rendeznek érettségi, illetve osztálytalálkozókat. Az étteremben vagy hangulatos klubban tartott összejövetelen - fõleg ha sok év után látjuk viszont egykori osztálytársainkat - legjobb formánkban szeretnénk megjelenni.





Mintha új társaságba mennénk…

A már remélhetőleg megszerzett egészséges, vonzó barna bőrszín jó alapot jelenthet ehhez. Előfordulhat, hogy a tizennyolc évesen szétvált fiatalok közül sokan külsőleg és belsőleg is nagyot változtak; híztak, fogytak, nőiesedtek, megemberesedtek, komolyodtak. A nők többségénél a frizura változtatás szinte biztos. Elképzelhető tehát, hogy néhány volt osztálytársunkat az első pillanatban nem is ismerjük meg. Mindezek miatt is nagyon fontos, hogy már érkezéskor jó benyomást keltsünk – mintha teljesen új társaságba mennénk.






A stílus az ember!

Öltözékünkkel kifejezhetjük egyéniségünket és társadalmi státuszunkra is utalhatunk. Ha az alakot csak lágyan követő, pasztellszínű kiskosztümben vagy kompléban, félmagas sarkú topánkában, nyakunkban finom muszlinsállal érkezünk – ez ajánlható például banki alkalmazottaknak, titkárnőknek, ügyvédnőknek vagy tanárnőknek -, már az első pillanatban azt sugározhatjuk külsőnkkel, hogy hivatásunkban is eljutottunk valahova.


Csak lazán!





Aki reklámszakemberként vagy esetleg valamilyen művészettel kapcsolatos területen dolgozik, lezserebb stílusú öltözékkel – például halásznadrág és maxiblúz vagy féloldalt magasan felsliccelt hoszú szoknya toppal és nyitva viselt ingblúzzal – jelezheti, hogy számára az eredetiség és a fiatalos lendület többet jelent a konvencióknál. Aki az iskolaévek alatt vagány rocker életmódjáról volt híres-hírhedt, s ma is motorral jár, bátran mehet a találkozóra is a – lehetőleg még nem agyon hordott bőrnadrágjában és -dzsekijében, valamint laza pólóban. Ha mást venne fel, úgysem lenne hiteles!






Modern kismamáknak


A huszonéves és harmincas korosztályból valószínűleg többen vannak áldott állapotban az osztálytalálkozó idején. Ők a hagyományos, hosszú, bő szabású kismamaruhák helyett ma már többféle öltözéket is felvehetnek. Választhatnak princesszszabású miniruhát, melyet hűvösebb időben szűk nadrággal és a ruha aljáig érő kardigánnal egészíthetnek ki. A legújabb trend szerint még a terhesség második felében lévő nőknek is ajánlanak alakra simuló pólótrikókat, egyenes, hosszú szoknyával vagy nadrággal. Aki büszkén várja gyermekét, bátran viselhet ilyen modelleket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top