Öltözködjünk

Nem csak baseball…

Bármennyire rendületlenül hirdetik is a divattervezõk a kalapviselést, sokan továbbra is idegenkednek e fejfedõtõl. Õk kitarthatnak a kényelmes és praktikus sapkák mellett.





Klasszikus sísapkák – utcára is

A hagyományos sísapkafazon nemcsak téli sportok űzésekor hordható. A bojtos vagy anélküli modellek dzsekihez és lezser stílusú szövetkabáthoz is illenek. A sapkák lehetnek egyszínűek, melírozott felületűek és norvégmintásak. A korábbi rendkívül sokszínűek mellett most megjelentek a színben tartott, például világos és sötétkék vagy narancssárga és vörös fonalból kötött norvégmintás sapkák. Biztosan nem fog fázni a fülünk, ha dupla rétegű, kötött sapkát húzunk fejünkbe. Az ilyen modellek közt van fregoli is.





Sildes sapkák


A sildes sapkák igen sokféle változatban kedveltek. Divat a tengerészkapitányok fejfedőjét utánzó, merev peremű sötétkék vagy fekete gyapjúsapka és a teljesen puha bőr, filc, illetve szövetanyagú gamin-sapka, melyet csibészesen a szembehúzva lehet viselni. Az állítható bőségű, úgynevezett baseballsapkákat silddel hátrafelé szintén felvehetjük.







Bármely korosztály hordhat svájcisapkát, valamint barettet. A mai változatok általában nagyon puha, esetleg bolyhozott kelmékből vannak, így kellemes a viselésük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top