Öltözködjünk

A sportos és a romantikus

Vannak olyan – fõleg fiatal – lányok, akik úgy vélik, tökéletes idomaik a nagyon egyszerû fazonú modellekben mutatnak a legjobban. Az õ kedvenceik a sportos stílusú fehérnemûk.






Kattints a képre!
Ezek fő jellemzői a bőrbarát alapanyagok, továbbá a rendkívül egyszerű szabás, mely valójában nem korrigálja az alakot, hanem kiemeli annak szépségét.

A sportos stílusú fehérneműkön kevés varrás található, ezáltal nagyon kényelmesek, és a varrások nem dudorodnak ki a testre simuló felsőruhákon. A tiszta pamut alapanyag mellett bőrbarátnak számítanak egyes újfajta műszálak.








Kattints a képre!
Ezek – például a tactel anyag – nedvszívó képessége vetekszik a természetes anyagokéval, és viselésük nagyon kellemes.

A sportos modellek jellemző színei a fehér, a fekete, a pasztelltónusok, valamint a sima vagy melírozott felületű antracit- és galambszürke. Az egyszínűek mellett gyakoriak az op-art mintás és az apró virágos – úgynevezett mille fleur –, vagy a kis szívekkel díszített változatok.








Kattints a képre!
Romantikus stílus

A fehérneműk közt idén is felfedezhetünk romantikus stílusú modelleket.






Kattints a képre!
A rendszerint hófehér, krémszínű vagy pasztellárnyalatú együtteseknek a finom díszítőelemek, illetve a különleges alapanyagok – például a fényes és matt kelmék kombinálása – adnak romantikus jelleget.

Az alapanyaggal megegyező színű hímzések és apró gyöngyök mellett a kis masnik, fodros szegélyek, valamint csipkebetétek a legjellemzőbb díszítések.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top