Öltözködjünk

Felsõ alsó

Alsónemût felülre, ez idáig nem meglepõ. De hogy akkor az alá mit veszünk? Hát semmit. Csak nagyon vagány, bevállalós csajoknak ajánlott modellek következnek!

Madonna után szabadon…

Az időről időre megújuló, sokszor megbotránkozást kiváltó sztár, Madonna többek közt extra-vagáns színpadi öltözékeivel is magára vonja a közönség érdeklődését. Egy időben gyakran jelent meg fehérnemű fazonú, strasszokkal díszített melltartóban. 1990-es koncertturnéján egészen különleges modellben lépett fel.






Kattints a képre!

Felsőrészként egy kúp formájú kosaras, fűzőszerű darabot viselt, melyet a divatvilág fenegyerekeként emlegetett tervező, Jean Paul Gaultier tervezett a számára. Azóta Gaultier a fűzőkhöz hasonló formájú üvegbe csomagolt parfümöt is piacra dobott. A különleges modellekbe öltöző sztárt persze mindig szívesen utánozzák rajongói. Madonna hatására mára széles körben elterjedtek a blézer alatt vagy anélkül viselhető, fehérnemű szabású, selyem-, illetve bársony anyagú alkalmi topok.






A Vörös Malom divatot csinált


A nemrég bemutatott Moulin Rouge című film nagy hatással volt a divattervezőkre. A híres divatházak egymás után rukkoltak elő a film jelmezei ihlette kreációkkal. Így idén a fekete, piros, bordó, pink, lila vagy türkiz színben pompázó, fűzőszerű modellek fontos szerepet kapnak az alkalmi öltözékek közt.

A bársony, szatén, valamint flitterekkel borított kelméből varrt darabokat bő, hosszú szoknyával és lengő szárú nadrággal is viselhetjük.








Kattints a képre!
Kombinék – akár a kisestélyik


Manapság kedveltek a kombinépántosnak nevezett estélyi ruhák. Azonban az alsóneműk és az alkalmi modellek közti hasonlóság egyre szembetűnőbb. A rövidebb és hosszabb kombinék, valamint alsószoknyák ma már nem habselyemből, hanem leheletvékony sztreccstüll, high-tech, illetve mikroszálas alapanyagokból készülnek.

A csipkével díszített darabok tónusai, a felsőruhákhoz hasonlóan, követik az aktuális színtrendeket, így nem jelent gondot a megfelelő árnyalat kiválasztása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top