Öltözködjünk

Topmodellek, mûvészek

Bár vége az estélyis, táncos, pezsgõs báliszezonnak, lehet ötleteket csenni a jövõre gondolva. S ha már kleptomániásak vagyunk, lopjunk hírességektõl!







Kattints a képre!
Légies teremtés

Nádszálkarcsú alakon jól mutat a hófehér estélyi ruha, főként, ha viselője üde, barna bőrszínű. Háfra Mari topmodell ezért sűrű mintájú fehér csipkeruhát öltött magára. A mélyen dekoltált, szűk estélyit lazán csípőre kötött fekete muszlinszalaggal ékesítette.








Kattints a képre!
Akár egy sellő


A bál egyik legfeltűnőbb és legeredetibb ruhája Szentpéteri Csilla zongoraművészé volt.

A megvilágítástól függően ezüstnek, illetve aranynak tűnő, alakra simuló selyemmodell elöl miniruhaként indult, és aszimmetrikus szabással, hátrafelé földet söprő sellőfarokban folytatódott.

A féloldalt ujjatlan, másik felén hosszú ujjú ruhához arany kiegészítőket választott. 









Kattints a képre!
Arany ragyogás


Nem minden arany, ami fénylik. Bár Ungár Anikó bűvésznő ezt is képes elhitetni velünk! Anikó mindig is híres volt különleges fellépőruháiról. Évekig saját tervezésű ruhák eladásával is foglalkozott. Megjelenése mindig feltűnést kelt. Így volt ez most is, hiszen aszimmetrikus szabású, flitterekkel borított, arany-bronzbarna színátmenetes ruhájában csak úgy ragyogott.








Kattints a képre!
Szexi Lady


A modellpályáját több szépségverseny győzteseként kezdő, Magony Szilvia a szexisen elegáns stílust képviselte a bálon.

Fukszia árnyalatú ruhája kiemelte tökéletes alakját. A vállpánt nélküli, csúcsos dekoltázsú modellen ezüst paszpólok futnak. A ferde száliránnyal szabott szoknya elöl rövidebb, így látni engedi a karcsú bokát. Az estélyihez nyakpánt és külön felvehető ruhaujj tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top