Öltözködjünk

A fürdõruha fölé?

Miben pompázzunk, amíg a hotelbõl a strandra érünk, és mit kaphatunk fel a még vizes bikinire, hogy beülhessünk a vízparti étterembe?






Azonos stílusban


A fürdőruha vásárláskor válasszunk néhány stílusos strandöltözéket is.
A fürdőruhával azonos anyagú és színösszeállítású mini strandszoknyák lapszoknya fazonúak.

Vannak szuper-szexi, teljesen átlátszó muszlin miniszoknyák is – leginkább csak a strandon való flangálásra.











Aki többet szeretne takarni bájaiból, kössön derekára vagy melle fölé óriás strandkendőt, azaz pareót. Ha nem kapunk a fürdőruhával megegyező anyagú kendőt, vegyünk rokon színű muszlinból, organzából vagy leheletvékony, indiai jellegű kelméből egy kb. 100 x 180 centiméteres darabot.

Aki farmerhatású bikinit választ, természetesen farmer sorttal vagy farmer miniszoknyával egészítheti ki azt.







Forrónadrág és top






Hosszú combú lányok falatnyi forrónadrágban bolondíthatják a nyaralóközönség férfi tagjait. A legdivatosabb sort idén sztreccs anyagú és csípőfazonú. Lehet egyszínű, csíkos, sőt virágos is.

Viselhető az egyrészes fürdőruha fölött, illetve bikinifelsővel vagy ujjatlan toppal. 






Csupa lyuk

A strandöltözékek között kedvelt a laza, lyukacsos mintájú horgolt, kötött vagy necc anyagú felsőrész, mely lenge anyagú hosszúnadrággal, illetve szoknyával nyáresti programokra is ajánlható.



Elmaradhatatlan kiegészítők: fejre, lábra, kézbe





Nemcsak az UV-sugarak elleni védekezésre jó, hanem a hódítás kelléke is lehet a keskeny vagy széles karimájú kalap (szalma vagy vászon), mely alól sejtelmesen pillanthatunk ki. Persze ne feledkezzünk meg a formatervezett napszemüvegről sem!






A lábbelik toplistáját a különféle papucsok vezetik. Egyaránt divatosak a lapos talpú és a félmagas, illetve tűsarkú modellek. A szandáloknál visszatértek a telitalpú fazonok. A talp leggyakrabban fából van, vagy spárgaborítású.









A cipődesign csúcsa a lyukas, telitalpú szandál, mely kényelmes, könnyű és dekoratív.







A strandtáskáknál a természetes anyagú – natúr színű vagy festett, fonott gyékény és raffia, valamint erős, vastag zsákvászon – modellek a legkedveltebbek.






De választhatunk élénkebb színű, virág- vagy gyümölcsmotívumos, esetleg patchwork technikával készült vászontáskát, illetve lakkos felületű, műanyag modellt is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top