Öltözködjünk

Bombasztikus bikinik

Ha mögötted csuklani kezdenek a pasik a strandon, és lenyelik a cigarettacsikket, a palacsintás elejti a tálcát, és csupa lekvár lesz a homok, a napernyõk maguktól kinyílnak, akkor jó bikinit választottál.









A mellet előnyösen formáló, félköríves merevítős melltartó most is divat. Ez a fazon kisebb mellűeknek push-up változatban ajánlott. Hozzá magasan felszabott vagy csípőnadrágot kínálnak.


Az idei nyár slágere a háromszög melltartós bikini, mely a ‘70-es évek divatját idézi.


E 6 gyakran nincs az alsó pántjára rögzítve, így tetszés szerint húzogathatjuk kisebbre vagy nagyobbra. Készül szivacspárnával is.









A csípőig érő alsórész lehet szintén háromszög alakú, oldalt megkötős, valamint többet takaró. Divat a V-alakú bugyi is, mely karcsúsító hatású. A sort fazonú fürdőruhaalsó is hódít, ez bármelyik fajta melltartóval társítva előfordul.


Dús keblűeknek jól áll a keskeny sáv fazonú csíkmelltartó, valamint a topszerű fürdőruhafelső.
A derékig vagy csípőig érő top a hozzá tartozó bugyival együtt a tankini elnevezést kapta.











Stílusirányzatok


Aki a strandon is elegáns szeretne lenni, választhat klasszikus, egyszínű fekete vagy fehér, illetve fekete-fehér színtársítású modellt.

A romantikus stílust kedvelők kis vagy nagy léptékű virágmintás fürdőruhát viselhetnek.




A szafari-módi hívei vadállatbőr mintás, valamint egyszínű khaki, bézs vagy barna fürdőruhába bújhatnak.










Az etno stílusú bikinik lehetnek horgolt anyagúak vagy tarka hímzésekkel, gyöngyökkel díszítettek.




Az op-art stílust elevenítik fel a kontrasztos színű, geometrikus mintájú, például csíkos, kockás, tyúkláb mintás modellek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top