Öltözködjünk

A köldöké a fõszerep

Most kicsit sajnálom a svédeket, meg a norvégeket. Ott sosem hordhatnak a nõk ilyen cuccost. Fejükre kenhetik az életszínvonalukat a vastag nyári pulóvereikben. Éljenek a gyönyörû szexis magyar nõk.





(Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz)

Idén a testre simuló felsők és szoknyák mellett sok olyan modell is megjelent, mely kevesebbet mutat, ám többet sejtet viselője idomaiból. A vékony, esetleg áttetsző anyagú blúzok, topok, ruhák nem feszülnek a testre.





A lenge pamutvászonból, muszlinból, gézből, viszkózból vagy selyemből készült darabok gyakran letolt, gumis vállúak.

Ezt a fazont Carmen-blúznak is nevezik. Hozzá a blúzzal azonos színű vagy szilikonpántos melltartót vegyünk! A blúzok és ruhák lehetnek mell alatt – esetleg egészen a derékvonalig – gumírozottak, ezáltal a keblet hangsúlyozzák. Az ujjuk sokszor puffos. 





 Az egyszínű fehér, pasztellárnyalatú, tűzpiros és fekete mellett jellemzőek a visszafogott színvilágú, apró virágos anyagúak is.





A csipke- vagy madeirabetétek és szegélyek, a fodrok, illetve az átlátszó tülldíszítés fokozza a modellek romantikus jellegét.


A dekoltázsnál lévő fűzőzsinórral szabályozható a blúzok nyakkivágása. Kedvelt a mell alatt végződő, rövid vagy hosszú ujjú blúz is, mely csak karcsú derekúaknak áll jól.






A hippy-divatot hozzák vissza a lenge anyagú, tölcsér ujjú, hímzett blúzok és a hosszú rojtokkal díszített felsők, illetve bő, hosszú szoknyák.

Szexis lesz a megjelenésünk, ha a romantikus vagy hippy stílusú blúzokat szűk farmerral vagy shorttal társítjuk.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top