Öltözködjünk

Dönim a köbin

Be kell látni, hogy a Lévi onkel ruhája olyan klasszikus, mint a VW bogár vagy Mozart. Bár autót még nem csinálnak belõle, minden mást igen. Lévi mosolyog a sírjában.

(Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz)

Szexis szabású nadrágok






A farmervászon már jó ideje nem csak a nadrágok alapanyaga. A blue jeans szerelmesei egyre többféle ruhadarab, illetve öltözék-kiegészítő közül választhatnak. A klasszikus sötétkék és a koptatott kék mellett nyáron a fehér, a khaki, a piros, valamint a különféle pasztelltónusú farmercuccok a legdivatosabbak. A hímzett vagy flitteres díszű modellek szintén hódítanak.





A fenéknél szív, csillag alakú vagy félköríves szabásvonalú nadrágok a ’70-es évek divatját elevenítik fel. Ezek a vékonyabb sztreccsfarmerből varrt modellek hangsúlyozzák a nőies formákat.

Farmerszoknyák és -ruhák romantikus jegyekkel

Aki a szoknyát, illetve ruhát részesíti előnyben, idén nyáron mini, midi és maxi hosszúságú modelleket is viselhet. A miniszoknyák lehetnek egyenes vagy trapéz vonalúak.





A modellek anyaga – akár a nyári nadrágoké – vékonyabb, puhább tapintású farmervászon, mely gyakran kissé elasztikus. A díszítőelemek rendkívül változatosak. A szoknyák alját gyakran saját anyagából vagy fehér csipkéből készült fodor szegélyezi.

A derékrészen és oldalt olykor fűzővel állíthatunk a modell bőségén. A rojtos szegélyek – alul és a zsebeknél – szintén gyakoriak. A bőr- vagy düftinbetétek country jelleget kölcsönöznek a farmerszoknyáknak.






Míder, mellény, top


A farmernadrágokhoz és -szoknyákhoz most kifejezetten nőies, szexis szabású felsőrészeket ajánlanak a divattervezők. A karcsúsított fazonú, rugalmas lycraszálat tartalmazó vékony farmerből varrt mellények és az állítható fűzővel vagy kis kapcsokkal készült míderek lenge blúz fölött is hordhatók, de kánikulában melltartó fölé is vehetők.

Egész vékony farmervászonból újabban rövid ujjú topok is készülnek. E modelleket vízszintes irányban gumicérnás behúzással látják el, így a felsők feszesen az alakra simulnak.






Kiegészítők

 
Nemcsak farmernadrágos öltözékhez, hanem például virágos, csipkés nyári ruhákhoz is választhatunk különféle, farmer anyagú kiegészítőket, például kalapot, cipőt, táskát.

A kínálat farmer lábbelikből a legnagyobb. A lapos talpú és magas sarkú papucsok, szandálok, félcipők időnként bőrrel kombináltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top