Öltözködjünk

Nadrágban

Vannak tipikus "nadrágos nõk", akik szinte soha nem vesznek fel szoknyát. De a szoknyák és ruhák hívei közt is akad olyan, aki várandós korában a praktikus, kényelmes nadrágos együtteseket részesíti elõnyben.





Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Rafinált szabásvonalak, rugalmas anyagok






Akinek formás a lába és nem túl széles a csípője, továbbra is kitarthat a szűkebb fazonú nadrágok mellett. Persze a második és harmadik harmadban már cseles szabású modelleket kell választani. Léteznek hasnál félkör alakú, elasztikus anyagú toldással ellátott nadrágok, melyek alkalmazkodnak a pocak méretéhez. E modellek derékrésze olykor befűzött pánttal köthető meg a kívánt bőségre. Megjelentek a csípőnél, kétoldalt fűzős nadrágok is, melyeknek a fűzőzsinórral szabályozható a derék-, illetve csípőbősége.










Akinek szélesebb a csípője vagy a combján van némi súlyfeleslege, választhat bővebb szárú nadrágot. Az elasztikus vászonból vagy könnyű viszkózból, esetleg lenge muszlinból varrt, lengő szárú modellek gumis derékrésszel vagy speciálisan bővebbre szabott hasrésszel készülnek.



A nadrágok többet takaró, A-vonalú tunikával vagy garbóval, valamint pocakot hangsúlyozó, alakra simuló toppal is társíthatók.


Aki leplezni szeretné a hasát, a nadrághoz szűk topot és fölötte nyitva viselt, bő, hosszú inget választhat.










Forró nyári napokon a shortot sem kell elfelejteniük az állapotos nőknek. A gumis derekú modellek ujjatlan felsővel nagyon kényelmes mozgást engednek.


A terhes-módi egyik újdonsága a Jeans for two, vagyis a „két személyes farmer”. A Marc by Marc Jacobs és a Formes divatmárka modelljei a klasszikus, egyenes szárú farmernadrágok mintájára készülnek. Ám a csípőnadrágokhoz hasonlóan elöl jóval derék alatt végződnek, és a farmeranyag széléhez sztreccspamut anyagú toldás kapcsolódik. Így a gömbölyödő pocak kényelmesen elfér a puha, elasztikus anyagú hasrészben, míg hátulról nézve olyan, mintha egy egyszerű pólót viselne a kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top