nlc.hu
Öltözködjünk
Amit muszáj õsszel

Amit muszáj õsszel

Nincs szeptember sárga falevelek és áttetszõ topok nélkül, nincs október szüret és színes sálak nélkül, és nincs november köd és térdig érõ csizmák nélkül.










Sálhoz a kabátot




Talán nem hangzik túl eredetinek az ősz elején a sálakról szólni, de idén feltűnően sok sálat láthattunk a divattervezők kollekcióiban. Már-már főszerepet kapott ez az öltözékkiegészítő! Persze sálat nemcsak a hideg ellen tekerhetünk a nyakunkra, vállunkra. A kézzel kötött sálak most minden eddiginél hosszabbak és színpompásabbak.







A nyakon többször is körbetekerhető modelleket viselhetjük pulcsihoz, kosztümhöz, sőt még alkalmi ruhákhoz is! A lényeg az, hogy jól válasszunk! Idén akár fordított sorrendben: a sálhoz a kabátot!








Bombázók bomberben


Idén számos kollekcióban megjelent a nők számára tervezett bomberdzseki. E derékig érő modellek természetesen már hétköznapi, utcai viselésre készültek, s az eredeti dzsekinek csupán néhány fő vonását őrizték meg. Az új női bomberek anyaga lehet matt vagy fényes bőr, műbőr, tweed, valamint vízhatlan dzseki anyag. A kabátok gallérját gyakran díszíti szőrme. A modellek között vannak kifejezetten nőiesek is. Egyes szövet modellekhez azonos anyagú szoknya is tartozik.








Áttetsző csodák






Hajszálvékony muszlin, organza, suhogó sifon és különféle necc anyagok – e kelmékből készülnek az ősz legszebb blúzai.

A gyakran kissé áttetsző vagy szinte teljesen átlátszó modelleket ma már nemcsak ünnepi alkalmakon, hanem a hétköznapokon is hordhatjuk, színben illő melltartóval. Az olykor csipkével, illetve fodorral díszített, szupernőies blúzok akár farmerral is társíthatók.



Lássuk a lábat!






A sálhoz hasonlóan a lábbeli is lehet „főszereplője” öltözékünknek. Az új lábravalók közül a térd fölé érő, szűk szárú, magas sarkú csizma érdemel említést. A vékony, puha bőrből vagy textilből készült modellek követik a lábszár formáját, ezáltal hangsúlyozzák a lábat. Miniszoknyával, shorttal és feszes nadrággal is jól mutatnak.
Az alkalmi együttesekhez magas sarkú, vékony pántokból álló szandált választhatunk, melynek pántjai a boka, illetve a lábszár köré tekerhetők. E cipellő csakúgy vonzza a tekinteteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top