Öltözködjünk

Kötekedjetek!

A bársonyos fényû zsenília, a csomós felületû buklé, a pihe-puha, szöszös moher és angóra, valamint a sima, matt felületû fonal mind-mind az õsz slágerei. Plusz a Bakos-féle idegen szavak szótára.





Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Szintén sok a csavart mintás, továbbá a rojtokkal dekorált kötött holmi.






Ami a színeket illeti, a visszafogott pasztellek, a meleg barnák, a bézs és natúr tónusok, valamint az élénk színek, például piros, bordó, lila, rózsaszín és türkiz is jelen van.

Visszatért a melírozott fonal, melyből tarka, több színben játszó pulóver köthető,






s reneszánszát éli a norvégmintás pulóver.





A klasszikus stílus kedvelői lágyan alakra simuló fazonú, kerek vagy V-nyakkivágású pulóvereket, valamint magas nyakú garbókat választhatnak.





A kardigán főszerepet kap e szezonban! A derék alatt végződő, szűk modelleket karcsúaknak ajánljuk, a combközépig érő, egyenes vonalú változatokat molettek is bátran választhatják.





Az úgynevezett maxikardigán térd alá, sőt akár bokáig is érhet. Az ilyen darabokat átmeneti kabát helyett, vagy – ha vékony fonalból, lyukacsos kötéssel készültek – alkalmi ruha fölött viselhetjük.






Az extravagáns öltözékek híveinek számos különlegességet kínál az új kötött módi. Hosszú rojtokkal díszített poncsót, csíkos mintájú pelerint, pomponokkal televarrt vagy hurkolt felületű pulcsit.





Russel Sage divattervező óriás szemű kötött szoknyából és tunikából álló együttest ajánl a feltűnni vágyóknak.

Az öltözék-kiegészítők terén is nagy a választék kötöttekből. A hosszú, vastag sálak mellett a barett fazonú kötött sapka lesz a szezon slágere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top