Öltözködjünk

Karácsonyi ragyogás

Az ajándékok díszcsomagolása, s szívünk ünneplõbe öltöztetése mellett a magunk ünnepi viseletének megtervezése is fontos ahhoz, hogy ragyogóra sikerüljön a szenteste és a karácsony következõ napjai.










Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!





A karácsonyi készülődés közepette előfordulhat, hogy saját öltözékünk kiválasztásáról megfeledkezünk. De a fenyőfa feldíszítése, az ebédlőasztal dekorálása,


Kényelmes elegancia

Az otthon, családi, esetleg baráti körben töltött szentestére kényelmes, mégis elegáns ruhadarabokat ajánlunk. A karácsony első és második napján viselhető, nappali eleganciánkat is érdemes megterveznünk. Olyan visszafogottan elegáns ruhaneműket válasszunk, melyekben egy többfogásos ünnepi ebéd után is kényelmesen érezzük magunkat.

A bordó nagyon ünnepélyes árnyalat. A bordeaux-i vagy burgundy bor színű kosztűm ideális választás az év legszebb ünnepére. A sztreccs anyagból készített nadrág kényelmesen tágul – terhelés esetén.

Az ilyen színű nadrágkosztümhöz rokon színű lábbeli illik, például tűsarkú bőrszandál.

A mély tónusú öltözékhez jól passzol a világos rózsaszínes flitteres top, melyet hátul köthetünk meg.





Az azzal rokon árnyalatú, strasszos díszítésű színházi táskát viselhetünk az öltözethez, mely készülhet bőrből, műbőrből vagy velúrból. 


Kiegészítőnek és ráadásnak a sárga-piros-pink csupastrassz karkötő és fülbevaló jöhet.

















Az extarvagánsabb kollekciókat nem annyira kedvelőknek az alábbi összeállítást ajánljuk.


Az egy egyszínű, például fekete, sötétkék szövet nadrágkosztüm rövid ujjú mohergarbóval vagy ujjatlan toppal társítható.


Kiegészítőként ezüst fémcsatos piros bőrövet ajánlunk.






Továbbá a körömcipőt, finom fém csattal, mely a táska és a bőröv csatjára rímel.


A táska szintén piros és bőr.


Ékszerként a garbón kívül viselt, hosszan lelógó ezüstláncot, s ezüst fémkarcsatos órát ajánlunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top