Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Öltözködjünk

Szürke??? hétköznapok

Hogyan öltözködjünk a monitorunkhoz? Milyen szerkóban nyerhetünk meg egy pert? Hogyan tetsszünk ügyfeleinknek? Mit viseljünk az irodában? És hogyan lehetünk divatosak?

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!


A klasszikustól a szexisig
A kosztüm évtizedek óta a nők ruhatárának alapdarabja. Azonban míg régebben inkább konzervatív stílus jellemezte e ruhaneműket, a mai modellek közt sok rendkívül fiatalos, sőt kifejezetten szexis szabásút is találunk.

A kosztümök szabása hangsúlyozza a nőies idomokat, s ha jól választunk, leplezhetjük alakunk kisebb hibáit.


A karcsúsított szabású blézerekhez gyakran saját anyagából készült öv vagy bőröv tartozik, mely kiemeli a derekat. A gérokk – a hosszított vonalú blézerfajta továbbra is divat, de egyre több a rövid kosztümkabát.
A szoknyáknál a térdig érő hossz a leggyakoribb, de a combközépnél végződő, sőt a szupermini is újra hódít.

Az egyenes szabású szoknyák mellett megjelentek az enyhén bővülő modellek és az alul fodorral díszített fazonok.Az elöl hóllal bővülő szoknyák szintén visszatértek.

A nadrágoknál ugyancsak változatos a kínálat. Az egyenletesen bő szárú, úgynevezett Marlene Dietrich-nadrág vasalt éllel és hajtókával készül.
A lágy esésű anyagok igen nőiessé teszik e pantallókat. A trapéznadrág rövid, derék alatt végződő kabátkával divatos.


A teljesen alakra simuló, elasztikus szövetből varrt nadrágokat hosszú szárú, magas sarkú csizmával ajánlják.
A kosztümök és nadrágkosztümök általában finom tapintású, puha szövetekből készülnek. Kedvelt a tweed, a kasmír, a buklé és más bolyhozott, illetve szöszös felületű gyapjúkelmék.
A szürkének minden árnyalata hódít. A barnák a fakó kakaószíntől a vöröses, meleg tónusokon át a mély csokoládészínig szintén divatosak.

A military stílus jellegzetes mohazöld és sötétkhaki árnyalatai is jelen vannak.Újdonság, hogy az őszi szezonban is számos világos, például bézs és törtfehér kosztümöt láthatunk.

Az egyszínűek mellett összemosódó felületű, apró kockás, illetve hajszálcsíkos modelleket is választhatunk.

A kosztümökön gyakoriak a bőrdíszítések és a szőrmerátétek. Kiegészítőként hosszú, kötött sálat vagy selyemstólát viselhetünk.

Címlap

top