Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Öltözködjünk

Kylie Minogue – az izmos filigrán

Alacsony és vékonycsontú. Törékeny nõnek hinnénk, ha mindig lezser ruhanemûket hordana. Azonban az energikus énekesnõ gondoskodik róla, hogy hétköznapi és fellépõruháiban egyaránt megmutassa, mennyire kidolgozottak izmai!

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Szexis, színpadi megjelenésKylie alakja rendkívül arányos, így sok minden jól áll neki. S tudja, hogy kis termetét érdemes óriás tűsarkokra emelnie. Gyakran választ sztreccstüll vagy rugalmas csipke anyagú modelleket. A spagetti vállpántos szupermini-ruha, illetve a topból és feszes szoknyából álló páros látni engedi izmos testét. Az oldalt végig fűzős, míder fazonú miniruha szintén alig takar valamit az énekesnőből. E ruhácskát fémesen csillogó, térd fölé érő, szűk csizmával teszi még szexisebbé.Kombiné fazonú kisestélyiben


Kylie-nak valószínűleg tetszik, hogy már szinte elmosódik a határ az estélyi ruhák, illetve a kombinék közt. Sokszor választ könnyű kelmékből készült, csipkés díszítésű, kombinéfazonú kisestélyiket – természetesen mini hosszúságút.
Extravagáns kreációkSzámára minden bizonnyal szívesen terveznek a szárnyaló fantáziájú divatkreátorok, hiszen a sztár nem riad vissza a legextrémebb modellek viselésétől sem. A redőzött anyagú, aszimmetrikus szabású top-szoknya együttest elöl egyetlen csomó fogja össze.
A kapucnis, ejtett dekoltázsrészű, bő nadrágszárú overál-klepetyust Kylie-n kívül más énekesnő talán fel sem merné venni! Pedig az oldalt csípőig felsliccelt nadrágszárú, köldökig kivágott modell rendkívül látványos a sztár egyik videoklippjében. 
Feszes nadrágban


Kylie ruhatárában megtalálhatók a feszes nadrágok is. A színpadon fényes piros textilből varrt, szűk csípőnadrágban és hozzá való rövid ingben táncol, hétköznap pedig koptatott kék sztreccsfarmerben, tarka blúzban és tűsarkú papucsban tűnik fel.

Címlap

top