Öltözködjünk

Kylie Minogue – az izmos filigrán

Alacsony és vékonycsontú. Törékeny nõnek hinnénk, ha mindig lezser ruhanemûket hordana. Azonban az energikus énekesnõ gondoskodik róla, hogy hétköznapi és fellépõruháiban egyaránt megmutassa, mennyire kidolgozottak izmai!

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!





Szexis, színpadi megjelenés



Kylie alakja rendkívül arányos, így sok minden jól áll neki. S tudja, hogy kis termetét érdemes óriás tűsarkokra emelnie. Gyakran választ sztreccstüll vagy rugalmas csipke anyagú modelleket. A spagetti vállpántos szupermini-ruha, illetve a topból és feszes szoknyából álló páros látni engedi izmos testét. Az oldalt végig fűzős, míder fazonú miniruha szintén alig takar valamit az énekesnőből. E ruhácskát fémesen csillogó, térd fölé érő, szűk csizmával teszi még szexisebbé.







Kombiné fazonú kisestélyiben


Kylie-nak valószínűleg tetszik, hogy már szinte elmosódik a határ az estélyi ruhák, illetve a kombinék közt. Sokszor választ könnyű kelmékből készült, csipkés díszítésű, kombinéfazonú kisestélyiket – természetesen mini hosszúságút.








Extravagáns kreációk



Számára minden bizonnyal szívesen terveznek a szárnyaló fantáziájú divatkreátorok, hiszen a sztár nem riad vissza a legextrémebb modellek viselésétől sem. A redőzött anyagú, aszimmetrikus szabású top-szoknya együttest elöl egyetlen csomó fogja össze.
A kapucnis, ejtett dekoltázsrészű, bő nadrágszárú overál-klepetyust Kylie-n kívül más énekesnő talán fel sem merné venni! Pedig az oldalt csípőig felsliccelt nadrágszárú, köldökig kivágott modell rendkívül látványos a sztár egyik videoklippjében. 




Feszes nadrágban










Kylie ruhatárában megtalálhatók a feszes nadrágok is. A színpadon fényes piros textilből varrt, szűk csípőnadrágban és hozzá való rövid ingben táncol, hétköznap pedig koptatott kék sztreccsfarmerben, tarka blúzban és tűsarkú papucsban tűnik fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top