Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Öltözködjünk

Irodai stílus avagy színekkel fûszerezett elegancia

Kosztümöt ma már nemcsak az érett korú nõk viselnek. A változatos együttesek között vannak kifejezetten fiatalos, lezser és szexis modellek is. Az egykor szinte kizárólag szürke és kék tónusokkal játszó irodai divatstílus mára megszínesedett.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

Idén az alakot finoman hangsúlyozó, egyszerű szabásvonalú kosztümök hódítanak. A gallérok és dekoltázsok sokfélék. Divat a széles reverű, valamint a magasan záródó blézer is.

Visszatértek a zsebpatnival hangsúlyossá tett zsebek.

Újra feltűnik a klasszikus, jellegzetes Chanel-kosztüm, melyet paszpólok és fémgombok díszítenek.
A szoknyák többnyire térd körül végződnek. Lehetnek szűk, egyenes vonalúak vagy trapéz-, illetve harangalakban bővülőek. A hátul háromszög alakú betéttel bővített szűk szoknya kényelmes mozgást biztosít.

A praktikus nadrágkosztümök egyre több kollekcióban szerepelnek. Az enyhén trapéz, az egyenes szárú és az egyenletesen bő szárú pantalló ugyancsak divatos. A nadrágkosztüm blézere általában rövidebb fazonú, így a csípő hangsúlyos.
A kosztümök színskálája széles. A lágy pasztellárnyalatok – hófehér, törtfehér, vaníliasárga, vízkék és világosrózsaszín – mellett élénk, feltűnő színek, például pink és piros tónusok is jelen vannak.
A finoman mintázott anyagok ugyancsak hódítanak. Az úgy nevezett gengsztercsíkos, vagyis függőleges irányban keskeny csíkozású kelme az egyik legkedveltebb most. Újdonság, hogy elegáns körömcipő helyett színben illő, lábfejre simuló

Címlap

top