Öltözködjünk

Irodai stílus avagy színekkel fûszerezett elegancia

Kosztümöt ma már nemcsak az érett korú nõk viselnek. A változatos együttesek között vannak kifejezetten fiatalos, lezser és szexis modellek is. Az egykor szinte kizárólag szürke és kék tónusokkal játszó irodai divatstílus mára megszínesedett.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!





Idén az alakot finoman hangsúlyozó, egyszerű szabásvonalú kosztümök hódítanak. A gallérok és dekoltázsok sokfélék. Divat a széles reverű, valamint a magasan záródó blézer is.

Visszatértek a zsebpatnival hangsúlyossá tett zsebek.

Újra feltűnik a klasszikus, jellegzetes Chanel-kosztüm, melyet paszpólok és fémgombok díszítenek.








A szoknyák többnyire térd körül végződnek. Lehetnek szűk, egyenes vonalúak vagy trapéz-, illetve harangalakban bővülőek. A hátul háromszög alakú betéttel bővített szűk szoknya kényelmes mozgást biztosít.

A praktikus nadrágkosztümök egyre több kollekcióban szerepelnek. Az enyhén trapéz, az egyenes szárú és az egyenletesen bő szárú pantalló ugyancsak divatos. A nadrágkosztüm blézere általában rövidebb fazonú, így a csípő hangsúlyos.








A kosztümök színskálája széles. A lágy pasztellárnyalatok – hófehér, törtfehér, vaníliasárga, vízkék és világosrózsaszín – mellett élénk, feltűnő színek, például pink és piros tónusok is jelen vannak.




A finoman mintázott anyagok ugyancsak hódítanak. Az úgy nevezett gengsztercsíkos, vagyis függőleges irányban keskeny csíkozású kelme az egyik legkedveltebb most. Újdonság, hogy elegáns körömcipő helyett színben illő, lábfejre simuló

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top