Öltözködjünk

10 tavaszi divattipp

Visszavonhatatlanul kitavaszodott, így ideje áttekinteni gardróbunkat, s végiggondolni, milyen új darabokkal frissíthetjük fel ruhatárunkat.

Stíluskeveredés

Idén a klasszikus, elegáns, illetve a sportos stílus külön-külön, valamint egymással ötvözve is jelen van. Az alábbiakban 10 divatos modellt mutatunk be.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!







1.

Eperfagyi színű, alakra simuló, háromnegyedes ujjú, gyűrt selyemblúz, hozzá fehér alapon halvány rózsaszín, virágmotívumos selyem maxiszoknya.








 
2.

Hippi stílusú, átlátszó, fehér muszlinblúz, hímzett gallérral és mandzsettával. Hozzá a farmerszoknya mellett sokféle, egyszínű vagy tarka mintás, mini-, illetve maxiszoknya, valamint nadrág illik.

 





3.

Pasztellrózsaszín, ujjatlan, karcsúsított szabású, áthajtós selyemblúz, melynek a dekoltázsát keretező fodor romantikus keretet ad. Hozzá rokon árnyalatú, vagy sötétebb ruhaneműk is választhatók.

 




4.


Egészen világos rózsaszín selyemtop, melynek megkötős spagetti vállpántját úgy varrták a felsőrészre, hogy az anyag redőzött legyen. E modell a hozzá választott ruhadaraboktól függően válik hétköznapi vagy alkalmi viseletté.






5.

Idén a pólók is sokszor blúz jellegűek. Ezt az égszínkék streccspamut trikót a Madonna-dekoltázs és a fűzős mellrész teszi kifejezetten nőiessé. Az új trend szerint nagy zsebes, military stílusú nadrággal is társítható.

 





6.

A hímzett, rugalmas neccblúz felsliccelt, lebegő ujjal és oldalt behúzható szalaggal készült. Hozzá bőrfűzővel díszített, hosszú farmerszoknyát viselhetünk.



 





7.

A vajszínű, durva szövésű kosztümkabátot egyetlen gomb fogja össze, így, ha önmagában vagy csupán melltartó fölött viseljük, a napbarnított bőr hódítóan kilátszik alóla. A miniszoknya alja, akárcsak a blézer szélei kirojtozottak.







8-9.

Továbbra is divat a gérokk – vagyis a hosszított szabású blézerfazon –, mely miniszoknyával is társítható. A padlizsánszín fényes selyemmodellhez kontrasztos színű pink szoknyát, a fehér szövet változathoz azonos anyagú minialjat választhatunk. 







10.

Koptatott farmerből most karcsúsított, rövid kabátka is készül, mely akár romantikus stílusú – például pöttyös anyagú – nyáriruhával is társítható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top