Öltözködjünk

Pici vagy nagy cici

Napjainkban plasztikai sebészek segítségével csak pénztárca kérdése a kívánt mellbõség elérése, de ha a természetes megoldások hívei vagyunk, jobb megoldás az alkatunkhoz illõ, elõnyös ruhanemûk viselése.





Kattints a képekre a nagyobb méretkekhez!


A kis mellbőséggel rendelkezőknek az első számú beszerzendő darab egy jó fazonú push-up melltartó. Ez a szivacspárnával ellátott fehérnemű cselesen nagyítja a keblet, s így akár mély dekoltázsú top is viselhető. 






2. A felsőrészek és ruhák közül a mell alatti szabásvonallal készültek, illetve a húzott fazonúak ajánlottak.






3. A fürdőruhák közül szintén push-up melltartósat ajánlunk. A körmerevítős fazonú modellek mellett megjelentek a szivacsbéléses, háromszög melltartós változatok is.


Legideálisabbak a világos vagy élénk színű és a nagy léptékű, tarka mintás darabok. Az egyrészesek közül a láthatatlanul beépített, körmerevítős, push-upos fazon választható.



 



Dúskeblűeknek





A túlságosan teltnek tartott kebel is sokaknak okoz gátlást, ám az öltözködéssel rafináltan palástolható. A fehérnemű vásárlásnál úgy nevezett minimiser melltartót kérjünk. Ez nemcsak optikailag, hanem – speciális, rugalmas alapanyaga és szabásvonalai által – valójában is néhány centivel kisebb mellbőséget eredményez. Úgy fogja össze a keblet, hogy viselése nem kényelmetlen.


A felsőrészek közül a mély V-nyakkivágású a legideálisabb, mely függőlegesen osztja meg a felsőtestet, ezáltal keskenyíti azt.








Szintén jó választás lehet a függőleges csíkos, illetve a sötét tónusú, apró mintás felső. A fürdőruhák közül ugyancsak a minimiser típusú, körmerevítős melltartós a legjobb. Természetesen a sötétebb színek optikailag kisebbítő hatásúak. Előnyös lehet a topszerű melltartós bikini is, valamint a mély V-kivágású fürdődressz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top