Öltözködjünk

Csípõbõség kérdése

A formás csípõ a nõiesség fontos eleme. De mint minden más testrésszel, ezzel sem mindenki elégedett. Lássuk, mely ruhadarabok és fürdõruhák elõnyösek különbözõ csípõbõség esetén.

Kattints a képekre a nagyobb méretekhez!










1. A keskeny csípőjűek optikailag szélesíthetik csípővonalukat a rátett oldalzsebes nadrágok, valamint a gumis derekú, török bugyogószerű nadrágok viselésével.

2. Hordhatnak csípőnadrágot vagy csípőshortot is és lazán leengedett övet.

 


 





3. A szoknyák közül az idén nagyon divatos, feltűnő mintás, például nagyvirágos modellek az ideálisak.







4. Válasszanak minit vagy térd körül végződő fazont. Az ennél hosszabb nyújtja az alakot, és még keskenyebbnek mutatja a csípőt!

 







5.
A fürdőruha választásnál szintén a minták a meghatározóak. Az élénk színösszeállítású, dekoratív mintájú bikinik szélesítő hatásúak. Legjobb, ha csípő fazonú alsót választunk, mely fokozza ezt a hatást.














6.
Akinek feltűnően kiszélesedik a csípője, hangsúlyozza a derék karcsúságát! Ne hordjon csípőnadrágot, illetve -szoknyát. Inkább a deréknál feszesre szabott modelleket részesítse előnyben, például csípőig szűk vonalú, onnan bővülő, egyenes vonalú nadrágot.








7.
Előnyösek a hangsúlyos hosszanti szabásvonalakkal készült és a függőleges csíkos anyagú pantallók is, melyek slankítanak.


 






 


8. A szoknyák közül szintén a függőleges csíkozásúak az ideálisak. A maxihossz előnyös, mivel az egész alakot nyújtva a csípőt keskenyebbnek mutatja. Bátran csatoljanak derekukra övet, mely e testrészre vonzza a tekintetet.


 






9. Fürdőruha vásárlásnál mindenképpen combnál közepesen felszabott nadrágos bikinit vagy egyrészest keressünk. Előnyös, ha a bikinialsó oldalt szélesebb pántos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top