Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Öltözködjünk

Popóra valók: a tangától a száras bugyiig

Kevesen tudják, hogy - mint mindenütt - a fehérnemûdivatban is léteznek trendek. Sõt. Az alábbiakban beavatunk benneteket a stringtanga, a slip, és a francia bugyi aktuális irányzataiba.

Kattints a képekre a nagyobb méretekhez!

 


 


 


 


Parányi tangát vagy idomainkat csak sejtető, francia bugyit válasszunk?
Ez alakunktól függ, hiszen mindkettő divatos most. Az új trendben a fehérnemű alsórésze is számos fazonban és színben jelenik meg.

Gyakran egy melltartóhoz többféle fazonú bugyit is kínálnak, és a darabokat esetenként külön-külön is megvásárolhatjuk. A bugyi választásnak csupán önkritikánk szabhat határt!Stringtanga, slip és társaik…


A tanga, melyet stringtangának is neveznek, csak a tökéletes alakúaknak áll jól, akiknek popóján nyoma sincs narancsbőrnek.


A klasszikus, oldalt és hátul vékony pántos tangák mellett néhány márka (pl. Skiny) már olyan változatokat is készít, melyeknek oldalsó része négy-öt centiméter széles.

 


A tangák és a slipek, vagyis a hagyományos fazonú bugyik korábban combnál magasra felszabottak voltak, de újabban gyakran csípőszabásúak.


 


    A többet takaró, úgy nevezett francia bugyi egy miniatűr sortra emlékeztet. Lehet lazább szabású, vékony selyemből vagy szaténból varrt, valamint teljesen az alakra simuló, sztreccs csipke anyagú.

A sportos stílusú melltartókhoz és trikókhoz pedig rugalmas pamutból vagy microszálas, elasztikus anyagból készült, testre feszülő francia bugyit választhatunk.

A színskála akárcsak a melltartók esetében a bugyiknál is széles. Fontos, hogy mindig összeillő darabokat viseljünk!

 

Címlap

top