Öltözködjünk

Papucsból csizmába?

Végre, itt az õsz! Miért végre? Mert õsszel sokkal szebben és izgalmasabban lehet öltözködni, mint nyáron, amikor alig tûr meg magán az ember némi ruhaféleséget. Ráadásul õsszel még nem is kell eltakarnod mindent!

Kattints a képekre, a nagyobb méretű változatokhoz!

Őszi tippünk, hogy amíg lehet, ne viselj harisnyanadrágot, vagy ha reggel muszáj felvenned valamit, hogy ne fagyj le, legyen az térd fölé érő zokni (overknie) vagy combfix. Jó szolgálatot tesznek ilyenkor az elöl zárt papucsok, a streetwear sportcipők, a papucscipők.
Bármilyen gyönyörű az új csizmád, aminek nem tudtál ellenállni tegnap, még ne kezdd el hordani, mert már novemberre utálni fogod, pedig február végéig csizmaidő lesz.

És ne vedd fel a gyönyörű átmeneti kabátodat se, inkább járj ruhában és blézerben, vagy farmerben és dzsekiben, amíg csak lehet.
Örülj neki, hogy az ősz a szokásos unalmas földszínek helyett az idén mályvában, rózsaszínben és sötétpirosban pompázik. Minél később veszed fel a sötét színeket, annál tovább tart benned a mediterrán feeling és ezzel együtt a kitörő életöröm.

Az idén tavasszal modern szabásvonalú egyberuhák jelentek meg a trendben. Fölé hát- és vállmelegítőnek elegendő egy rövid állású kardigán.

A hűvösebb napokon már ne hagyd a hasadat szabadon, hacsak nem akarsz nőgyógyóhoz vagy vesedokihoz járni a görcseiddel. A bustier a fűző egy változata, kitűnően alkalmas arra, hogy karcsúságodat közszemlére tedd az ősz hűvösében is. Alá inget, ruhát vagy pólót húzz fel.

A keresztbekötős vagy zippzáras kardigán alá elegendő egy nyári, spagettipántos top. Tetszésed és hidegérzékenységed szerint viselheted napközben összekötve vagy a derekadra hurkolva.


A pop anglais ing csíkozása, mint tudjuk, slankít, de a szabásvonal is a karcsú derekat kívánja hangsúlyozni.

A keskeny csík egyébként is mindenféle vektorban szerepel a trendben.

A virágos tunika mellrészét hangsúlyozza a ferdén lefelé futó dupla díszítőcsík. A szabásvonal, a minta, a tölcsérujj és a laza szövésű, áttetsző anyag a hippistílust hivatott idézni, persze lepuhított változatban.

(Képek: Promod)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top