Öltözködjünk

Katalógusból sokfélét

Az OTTO nem elégszik meg a minden évben megjelenõ két Fõkatalógussal. Ha tehát, ami meglepõ lenne, nem találnál ebben neked való ruhát, akkor válogathatsz a többi füzetbõl.









Kevesen tudják, hogy összesen majdnem húsz különböző OTTO-katalógus jelenik meg évente. A nagyobbakban találhatunk különféle „Shop”-okat, melyek mind más és más stílust képviselnek, és így mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő egyéni viseletét.

Ilyenek például a Melrose vagy a Flash Lights, melyek fiatalos, lezser modelleket mutatnak be, az XXL Lady, amelyben a teltebb vonalakkal rendelkezők találhatják meg maguknak a kedvenc ruhadarabjaikat, vagy az Apart és a Vivien Caron, mely shopok az elegánsabb ruhák vonalát képviselik.

A kis füzetekben (Flyerek) a legjobban kedvelt ruhákat foglalja össze és dobja ismét piacra a cég. És vannak olyan katalógusok is, mint az Extra, mely szinte minden hónapban kiküldésre kerül, és melyből akár 50%-al olcsóbban is lehet vásárolni.


Te milyen divatot szeretsz? Ha a fiatal, vagány stílusú dolgokban érzed jól magad, akkor neked találták ki a Melrose és a Flash Lights katalógusokat. Ezekben a kényelmestől a csinosig minden öltözéket megtalálsz, éppen a Te stílusodban. Nem beszélve arról, hogy a megfelelő cipőt és kiegészítőt sem kell sok helyen keresgélned, elég, ha továbblapozol a katalógusban.
 
És ha nem tudod, milyen méretben keress, segít a mérettáblázat»

Ha a vagány stílusra szavazol, az persze nem jelenti azt, hogy egysíkúan kell majd öltözködnöd. Ha már megtaláltad saját, egyéni stílusodat, azon belül minden alkalomra más jellegű ruhákat találhatsz, legyen az nyaralás, buli vagy munka. Szerencséd van, hiszen ma már nem olyan kötöttek az öltözködési előírások, mint akár néhány évtizeddel ezelőtt, így aztán bátran lehetsz önmagad.








Kattints, és nézd meg a többi modellt is!

Katonásan?

Bizony, a megunhatatlan és mindig visszatérő katonai stílus idén sem hagy cserben minket.


A földszínek, a kényelmes szabás és a természetes anyagok garantálják a könnyű viselhetőséget.

Hordhatod nyaraláskor, hétvégén, vagy akár hétköznap is, ha olyan kedved van. Ennek a stílusnak a kötetlensége biztosítja, hogy jól érezd magad benne.

Légy te is harcias és belevaló!

  









Kattints a képre!
Lazán?

A póló és a farmer a Te világod? Ez nem jelenti azt, hogy unalmasan kell kinézned. Az OTTO választéka garantálja, hogy ez ne is fordulhasson elő!

Válogass a kínálatból, és legyél mindig más, mégis mindig önmagad!










Kattints a képre!

Csinosan?


A fiatalos divat egyáltalán nem zárja ki, hogy csinos és csábító legyél. Ha munkába mész, vagy csak elkápráztatnál valakit a hétvégi buliban, az OTTO mindig segít, hogy neked való modelleket találj.

Az egyszerűségükben elegáns szabásvonalak garantálják, hogy ne érezd magad túlöltözöttnek. A letisztult színekben biztosan jól érzed magad, miközben elkápráztatod környezetedet.




   


További modelleket az OTTO weboldalán találsz»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top