Öltözködjünk

Jaj, úgy élvezem én!

Nem elég, ha csak a ledolgozott kilóidra gondolsz! Jusson eszedbe, hogy strandra menni társasági esemény, ideje tájékozódni a strandivatról, lecserélni a bikinit, vagy beszerezni egy strandkendõt!





A fürdőruha a legkényesebb viselet. Megmutat mindent, amit addig valami kellemes méretű lepellel ügyesen eltitkoltál magadból. Éppen ezért sokan talán gyomorgörccsel várják a forró nyári napokat, nem szívesen küzdenének meg önmaguk látványával a tükör előtt. Jó hír mindenkinek, hogy az idei stranddivat igazán nem a “tedd ki mindened” jegyében jár! A fürdőhelyek környékére is igaz lesz az idei nyár fontos alapelve: színesben még szebb az élet!

A színek bolondítják meg a fürdőruhákat is. Divatos lesz az egyrészes és a kétrészes is, a szupertrendik a nyakba akasztható felsőket választják, hiszen a hetvenes-nyolcvanas évek ide is beköszönnek. A bikinialsó a sportos magasabb fazonban divatos. Apró tangába bújni nem ér!






Ciki a strandon:
– Frottirtörölköző a derékon
– Magassarkú szandál
-Smink (ami folyik és ami nem folyna, az is!)
– Leégett bőr, ajánlott a magas fényvédő faktor
– Vörösre festett műköröm, aranyékszer
– Dauerolt haj

Fürdőruha – egyben, kettőben


A napozás szerelmesei persze idén is választhatják a toplesst, a magukból keveset mutogatók pedig az egyrészesek közül válogathatnak. A jótékonyság a stranddivatban is helyet kapott. A strandkendő lágy anyagból készülhet, és laza csomóval a derékra kötve lesz a legdivatosabb. Színe illeszkedjen a fürdőruha mintázatához. Divatos a tengeri mintákkal díszített, vagy a vadállatok mintázatát idéző. A keleties textiliákat kedvelők bátran válogathatnak a legszebb és legegzotikusabb darabok között is.






A lambada visszatért!


Idén szuperdivatos lesz a fürdőruha anyagából varrt kis szoknya is, és újra divat a lambadafazon! Nem kell egész nap fürdőruhában ücsörögni a strandon: a nyár divatőrülete a horgolt lesz, egy horgolt felsőben igazán trendinek számít a strandoló is. A legdivatosabb modellek sárga, fűzöld, rózsaszín, ciklámen, türkíz színekben pompáznak!


Nemcsak divatos, de fontos strandkellék lesz idén a kalap. A napsugárzás elleni kiegészítő szalma változata ugyanúgy divatos, mint a nagykarimájú “színésznős” forma. De megteszi a strandon egy jópofa kendő, vagy egy egyszerű vászonkalap is.


A divatos nő virágokkal, színekkel díszített vietnámi papucsot vesz fel, és kis strandköpenyben indul napozni. Nem felejti otthon napszemüvegét sem, sőt ha tengerparti nyaraláson van, jó előre gondoskodik a napernyőről is, ami alatt hideg koktélokat szürcsölgetve hallgathatja a hullámok mormolását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top