Öltözködjünk

Tavaszi-nyári kollekció Zoób Kattitól

Hogy itt a karácsony? Dehogyis! Mindjárt tavasz lesz! És ezt egy igazán jó helyrõl tudjuk: magától Zoób Kattitól, aki nemrég Divatházat nyitott, és bemutatta a 2006-os tavaszi-nyári kollekcióját.

Nyúlós és hideg az idő. Szemerkél az eső, és ha a Nap meg is villantja magát, érezzük, hogy ez nem az igazi. Fázunk. Melegít ilyenkor kályha, tea, takaró, de talán legjobban a nyár emléke és ígérete.
Talán ezért is esik olyan jól, ha nemcsak szőrmebundák és vastag szövetkabátok között ábrándozunk, hanem lenge lányok ruháiba képzeljük bele a napsütést. Miként azt tette Zoób Katti is.

A tavasz: Rácsok és virágok

Katti Zoób Divatház
A Budapesten, a Szent István körút 17. szám alatt nyílt Divatház földszintjén Businesslook kollekció – nappali öltözékek. Az első emeleti Showroomban: Couture kollekció – alkalmi és esküvői ruhák. Havonta divatbemutatók, multikulturális szalon programok.
További információk » 
Hogy milyen lesz a jövő tavasz? Meséljünk róla akkor, amikor még a téllel is csak ismerkedünk? Hogy a fényt érezzük a bőrünkön, íme: lenge lesz, muszlinba öltözik,
de dekadens is lesz, hiszen a geometria mintáival kacérkodik. Imádja majd a selymet a bőrrel, mert ilyen különleges, és hogy megbolondítson mindent, ezekhez organzát is illeszt.
Militarizált pillanataiban ezüst vásznakba bújik, néha aranyat húz magára. Léha virágokkal hinti be ruháját, máskor rácsos ritmusokba öltözik. Ja igen, és magyar, miként megálmodója és szülőhelye is.

Az ősz és a tél: Világvárosias

Nincs idő keseregni, aki nem győzi kivárni a tavaszt, annak egy kis őszi-téli hangulat, ugyancsak Zoób Kattitól. Ha igazán elegáns akarsz lenni ebben a szürke locs-pocsban, akkor arisztokratikusan elegáns holmikba öltözöl. Ugyanakkor a tél elcsábítható egy kis romantikára, de megmarad a városi keretek között. Furcsaságát muszlinba szőtt mohairrel mutatja, és raffinált gyapjú-selyem variációkban pompázik. Virágos kedve hímzésekben lelhető fel, az alapanyag ezúttal a jersey.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top