Öltözködjünk

ÉBREDÉS A TÉLI ÁLOMBÓL

Indul a visszaszámlálás, már csak pár hét, és itt a jó idõ, újjászülethetünk! Csíkos, pöttyös, kék, rózsaszín, fehér, vászon, farmer, hippi vagy a végzet asszonya?






Látogass el a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ tavaszköszöntő rendezvénysorozatára március 23. és április 15. között és megtudhatod, mi a 2006. tavaszi-nyári trend. A színek és stílusok kavalkádja mellett rengeteg sminktippel és frizuraötlettel gazdagodhatsz, és ha a szerencse is veled tart, Törökországban sütkérezhetsz egy Piña Colada koktéllal a kezedben.


Hosszú fagyos téli napok, rövid, borús nappalok, nagykabát, sál, sapka, kesztyű. Várakozol a hidegben, végre feltűnik a busz, természetesen pont úgy áll be a megállóba, hogy krémszínű kabátodon szép szürke, nonfiguratív alakzatok képződnek. Dúlva-fúlva felszállsz, és irány az iskola/munkahely. Az alaphangulatod már meg van. Ötrétegű ruházatod súlyát cipelve azon gondolkozol, vajon mi jöhet még ezután. Hol a pozitív energia, hol van a boldogságunk forrása?






A válasz: a TAVASZ! Napfény, vitalitás, frissesség, színáradat… Indulhat a feltöltődés! A természettel együtt mi is virágzásnak indulunk, vagy úgy is fogalmazhatnék, a bábállapot után végre jön a pillangó korszak. Le a pulcsikkal és a vastag nadrágokkal, öltsd magadra a tavasz színeit, és irány hódítani! Itt az ideje a testi-lelki megújulásnak, ajándékozd meg magad pár szép ruhadarabbal, változtass a megunt frizurán és a sminken! Ez az egy hónap végre csak rólad szól.

Ne hagyd ki a Mammut „tavaszi stílusváltását”, ahol biztosítják számodra a teljes szépség-terápiát és szórakozást. A március 23. és 26. között megrendezésre kerülő divat- és szépségnapokon megtekintheted az üzletházban található boltok új kollekcióit, és végre lecserélheted az idejétmúlt cuccaid. Rengeteg izgalmas program vár, shake it up now!



Nézd meg honlapunkat!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top