Öltözködjünk

TAVASZI STÍLUSVÁLTÁS A MAMMUTBAN!

Végre itt a mi idõnk! Tavaszi-nyári divat-, haj-, sminkbemutatók, nyereményjáték és tavaszköszöntõ buli a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központban március 23. és április 15. között.








Nincs szükséged több csokira, egy-két új ruha, trendi frizura, egy hódító smink, és semmi nem állhat a boldogságod útjába.

A rendezvénysorozat 2006. március 23. és 26. között divat- és szépségnapokkal veszi kezdetét. A modellek naponta kétszer mutatják be az üzletközpont boltjainak új női/férfi/gyermek kollekcióit. A divatbemutatók különlegességét fokozza az egyedi színhely: a tavaszi- és nyári öltözékeket a Mammut II. földszintjének mozgólépcsőjén, illetve a szökőkút lefedésével kialakított színpadon csodálhatod meg.

Pörögj fel! A hosszú, szürke téli napok után nehéz a kagylót szétfeszíteni. Mindenkiben ott lakozik az igazgyöngy, csak felszínre kell hozni! Ha vállalkozó szellemű vagy és már unod a régi stílusod, profi sminkesek és mesterfodrászok igazi trendi nővé alakítanak a Mammut épületeiben.

Végre mosolyogsz! Akkor jöhet a ráadás, március 24-én, péntek este 9-től a Kaméleon Mulató salsa bemutatóval kedveskedik a latin táncok szerelmeseinek, valamint DJ-je zenei ízelítőt ad a szórakozóhely kínálatából, március 25-én a JAM Pub és a Cuba Libre lemezlovasai felelnek hangulatért.



A „tavaszi stílusváltás” ideje alatt, március 23. és április 15. között törökországi luxusutazást nyerhetsz a Quaestor Utazási Iroda jóvoltából. Nem kell mást tenned, mint a Mammut I. és II. földszintjén elhelyezett gyűjtőládákba bedobni a kitöltött, három különböző boltban lepecsételt kupont – a pecséthez 3 000 Ft feletti vásárlással lehet hozzájutni.




Látogass el hozzánk! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top