Öltözködjünk

Az elsõ jó nyári program: vegyünk ruhákat a nyárra!

Nyár elején a nyári ruhák seregszemléjekor sokan érezzük úgy, hogy ruhatárunk alapos frissítésre szorul.

Ahogy összeáll a nyári program, és kezdjük beleélni magunkat a balatoni és tengeri fürdésekbe, a felfedezni való városokban való korzózásokba, rájövünk, hogy új ruhákban még jobban éreznénk magunkat. A divat is változott, mi is változunk – de a ruhatárunk semmit sem változott. Vagyis igazunk van, mehetünk ruhákat vásárolni!


A bőség zavara és jó árak






Nyári ajánlatunk: a Premier Outlets Center az M1-es autópálya 16-os leágazásánál. Kitűnő megközelíthetőség (Budapest felöl autópálya matrica nem szükséges), stresszmentes parkolás, és ami a legfontosabb, hogy világmárkák közül válogathatunk akciós árakon (egy kis magyarázat: Premier = felső kategóriás világmárkák, Outlet = kiárusítás, Center = minden egy helyen).

Az igazán jó vásárláshoz kell a bőség zavara. Ekkor érezzük, hogy ahogy telik az idő, nem hogy fáradnánk, hanem éppen ellenkezőleg, telítődünk energiával és egyre nagyobb kedvvel haladunk előre afelé, hogy igazán felkészültek legyünk a nyárra. És még vár ránk egy jó este, amikor otthon újra felpróbálhatjuk az összes szerzeményt…



Így vásárolni csak jó boltokban lehet, és ezért szerethető a Premier Outlets Center. A vezető világmárkák boltjai a legjobb minőségű árukat kínálják. Igazi szabadságot ad a stílusok változatossága, és emellett az árak is csak kellemes meglepetést tudnak okozni, hiszen a belvárosinál 30-70%-kal alacsonyabb áron lehet márkás termékeket vásárolni. Nem árt újra tudatosítani magunkban a helyszín első szavának jelentését: a „Premier” a világ vezető márkáit jelenti.


Ami a nyárhoz feltétlenül hozzátartozik:
fürdőruha, póló, rövidnadrág, papucs, szandál, hosszú szoknya, rövid szoknya, piros ruha, fehér ruha, mintás ruha…







A Premier Outlets Center egészét összehangolt koncepció jellemzi: a boltok színvonalukban és áraik tekintetében is egységesek, hiszen egész évben érvényes az említett 30-70%-os kedvezmény. Az viszont külön meglepetés, hogy a szezonális ruhákra most több bolt is extra akciókat hirdet.
A Budmil és a J. Press fürdőruhákat és szabadidőruhákat kínál különleges kedvezményekkel (a Budmilnál egyes fürdőruhák 1000 Ft alatt kaphatók, a J. Press férfi és női pólókat kínál 2000 Ft alatt), az Adidasnál pedig sport és szabadidőruhákat szerezhetünk az outlet-árviszonyokhoz képest is kedvezőbb árakon, például sportcipőt 10.000 Ft alatt, vagy pólót 3000-ért.



Az igaz, hogy az outlet jellegből kifolyólag nem minden cikkből teljes a méretválaszték, viszont annyi bolt és annyi áru van a Premier Outlets Centerben, hogy bármilyen korú, ízlésű és méretű vásárló kompromisszumok nélkül telepakolhat egy hajóbőröndöt is.

Igazi nyárindító program tehát kimenni a Premier Outlets Centerbe, és feltölteni a ruhatárunkat. Jó helyekre jutunk el a nyáron, jó kis városokban mászkálunk – legyen hát tökéletes a közérzetünk, legyen a megjelenésünkben is önbizalmunk, akár Horvátország vagy Olaszország strandjain heverünk, akár Salzburgban vagy Barcelonában sétálunk.


A család másik fele focivébét akar nézni






Ha arra az ötletünkre, hogy csináljunk egy hétvégi programot a Premier Outlets Centerben, a férjeink/barátaink/fiaink ellenvetésként felhozzák, hogy éppen milyen jó meccsek mennek a foci világbajnokságon, és hogy ilyen négyévente csak egyszer van, ne szakítsuk félbe őket. Hagyjuk, hogy minden érvüket elmondják, s csak ezután közöljük velük, hogy nem győztek meg minket. Ugyanis a Premier Outlets Center központi díszterén plazmatévén lehet nézni a meccseket, amely elé külön sörpultot is felállítottak, sőt, még a Testa Rossa kávéházban is van egy képernyő. Az eddig eltelt néhány nap tapasztalata azt mutatja, hogy a képernyő elé lerakott férfiak igazi „team spirit”-et élnek át meccsnézés közben, és legalább olyan jól érzik magukat a Centerben, mint a ruháikat gondos felelősséggel összeválogató nők.

Tehát egy igazi családi programot ajánlunk – hiszen még játszótér is van a legkisebbek számára -, ahonnan mindenki feldobva és jókedvűen tér haza. Sőt, praktikusan össze lehet kötni a látogatást a környéken található bevásárlóközpontokban elintézett nagybevásárlással is.



Kellemes időtöltést!















 

 















 


Itt még több információt kaphatsz! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top