Öltözködjünk

Sztárok kedvencei

Az alábbiakban bepillantást nyerhetünk a sztárok gardróbjába, megtudhatjuk, mit viselnek legszívesebben a magánéletben, a partikon, s mik a kedvenc ruhakölteményeik.





Kattints ide, és nézd végig Paris Hilton nyári ruhakollekcióit!







Teri Hatcher
A nálunk is rendkívül népszerű televíziós sorozat, a Született feleségek főszereplőire egyre jobban kíváncsiak a nézők. Ez alkalommal közülük ketten, Eva Longoria és Teri Hatcher szerepelnek összeállításunkban.







Eva Longoria
•
A filigrán termetű, bájos arcú, mediterrán típusú szépség, Eva Longoria vonzódik a nőiességét hangsúlyozó romantikus stílushoz. Az ötvenes évek divatját idéző, vidám, virágos modell kiemeli karcsú derekát, és látni engedi formás lábszárát. A bő szoknyarésznek köszönhetően ez a ruha ideális táncoláshoz is. Hozzá természetesen arasznyi sarokmagasságú cipőt visel, amely előnyösen nyújtja alakját.







Teri Hatcher
• A magas, nyúlánk, atletikus alakú színésznő, Teri Hatcher kedveli az egyszerű vonalú, klasszikus, elegáns modelleket, például a fekete-fehér színtársítású, mintás ruhákat. Magassága megengedi, hogy ilyen, alul széles fodros ruhát viseljen, amely idén kifejezetten divatos. Jól illik hozzá a fekete-fehér magas sarkú szandál, valamint a lágyan feltűzött frizura.








Salma Hayek –  Kattints a képre
• A homokóra alakjáról és dús kebléről is híres filmsztár, Salma Hayek minden alkalommal magára vonja a társaság figyelmét, amikor megérkezik egy partira. Nem véletlen ez, hiszen formás idomait és kreol bőrét rendszerint szexis, keveset takaró ruhákban csodálhatják meg az egybegyűltek. A színésznő bátran felvehet derekat szabadon hagyó estélyit is, például ilyen keleties hatású összeállítást. A hátul felsliccelt, hosszú szoknyához mell alatt megkötött, fénylő, bordó mintás selyemblúzt visel. Tökéletes kiegészítő a fejre simuló, lyukacsos mintájú, horgolt sapka és a magas talpú szandál.
 






Mariah Carey
•
A nőiesen telt alakú, mandulaszemű popcsillag, Mariah Carey ma is megdobogtatja a férfiak szívét. Bár a közelmúltban kissé kikerekedett, idén nyáron újra régi formáját hozta. Minden bizonnyal ezért visel szívesen újra minit. A falatnyi feszes farmerszoknyát és a szexis, áttetsző anyagú, ujjatlan topot magas sarkú, lábujj közti szandállal társítja, így lesz sikkes a megjelenése.     








Eva Herzigova
•  A cseh származású topmodell, Eva Herzigova korábban a csodás kebleket varázsoló wonderbra „arca” volt. Azóta légiesebbé vált alakja, és már nemcsak modellként, hanem divattervezőként is dolgozik. Ám továbbra is szereti a csillogást: gyakran választ csillámló anyagú estélyi ruhát. Ez a vállpántos, mély dekoltázsú, pillekönnyű, világos arany modell kiemeli karcsú alakját, és harmonizál aranyszőke fürtjeivel. Eva csak úgy ragyog tiszta feketébe öltözött jó barátja, Karl Lagerfeld oldalán.   








Paris Hilton kedvence a tengerészstílus –  Kattints a képre!
• A szállodatulajdonos nevét viselő fiatal örökösnő, Paris Hilton a legfrissebb divattrendek örökös követője. Ő szinte mindent kipróbál, a legkülönfélébb stílusú ruhákban tűnik fel, és képes a létező összes színárnyalatban megvenni egy-egy menő táskamárka legújabb modelljét. Idén nyáron egyik kedvence a tengerészstílus. Erre példa ez a kék-fehér csíkos, egyenes fazonú, V nyakkivágású miniruha,






Serena Williams
amelyet csípőre engedett, széles, fekete övvel és tűsarkú bokacsizmával tesz nőies és egyben vagány viseletté.    

• A teniszpályák sztárja, a csupa izom energiabomba, Serena Williams mostanában főleg a partikon bizonyít: megmutatja, hogy nem csak sportmezben érdemes rá figyelni! Csokibarna bőrén gyönyörű az A vonalú, hófehér ruha, amelyben kifejezetten nőies a megjelenése. A sportolónő ügyel a részletekre, az elegáns ruhát tűsarkú cipellővel és fehér alkalmi retiküllel egészíti ki. 





Kattints ide, és nézd végig Paris Hilton nyári ruhakollekcióit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top