Öltözködjünk

Megatáncolj Te is Nike-ban!

Biztosan észre vetted már, hogy egész Magyarország a tánc körül forog! A pezsgõ ritmusok, a varázslatos dallamok mindenkit magukkal ragadnak. A tánc egyidõs az emberiség történetével.




Hangulatokat, érzelmeket fejez ki művészi formában, mely a legtöbb ember számára érthető, kézzel fogható.
Az elmúlt hónapokban a fitnesztermekben hódított a Nike Dance Bollywood koreográfia, mely hatalmas sikernek örvendett országszerte. De ez csak a kezdet volt!

Jelenleg már a képernyőn is a tánc az úr, hiszen megkezdődött Magyarország első tánc-tehetségkutató versenye, a Megatánc a TV2-n. A tánc annyira elvarázsol mindenkit, hogy a műsort nézve szinte azonnal táncra perdülnénk.


Ha pedig nemcsak feltételes módban szeretnél szombatonként hódolni



táncmániádnak, és aktívan részt is veszel ebben az újhullámban, akkor ennek a kis meglepetésnek biztosan örülni fogsz!

 A Nike és a TV2 közösen létrehozta a Nike MegaTánc kollekciót, melyet mostantól a döntősökön és a Nike boltokban is megtalálhatsz.


A kifejezetten a tánchoz készült Nike termékek a felszabadultságot, lazaságot közvetítik.










A Nike Megatánc kollekció két kiemelkedő darabja a Nike Shox MC és a



drapp-narancs ujjatlan top. Legfontosabb elemük az önkifejezés, amely a fantasztikus mozdulatokra és az egyéni stílusra épül. A Nike Shox MC kiváló tapadást, finom forgásokat és fokozott könnyedséget biztosít, míg az ujjatlan top a sportos külsőt a nőies bájjal ötvözi.


Természetesen a Nike Megatánc kollekció minden egyes darabja a funkcionalitásra törekszik, miközben viselőjének legfontosabb tulajdonságát is igyekszik kidomborítani, ami nem más: mint a TÁNC SZERETETE.













Látogass el a honlapra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top