Öltözködjünk

Egy csepp Hollywood Budapesten

A hollywoodi Golden Globe díjkiosztó gálával közel egy idõben rendezték meg a Story díjkiosztó partiját. Összeállításunkból kiderül, milyen ruhakölteményekben pompáztak idén a magyar sztárok.

Story-gála 2007 a ruhák tükrében





A Story magazin következő – február 8-i – számában bővebb összeállítást is olvashatsz a témáról.


Az eseményre immár nyolcadik éve hagyományosan sor kerül. Idén a Corinthia Grand Hotel Royal csodálatos épületében rendezték meg az estélyt, amelyen a hazai sztárvilág színe-java megjelent.

A ruhák palettája rendkívül színes volt. Szó szerint, hiszen a klasszikus és közkedvelt fekete estélyik mellett sok élénk színű ruhát is megcsodálhattak a jelenlevők. De átvitt értelemben is tarka volt a paletta, mivel a különleges kelmékből készült nagyestélyik és az elegáns koktélruhák mellett többen extravagáns, valamint lezser öltözéket választottak.
Egyre jellemzőbb az a tendencia, amely szerint a hazai sztárok – követve a hollywoodi példát – divattervezőktől rendelnek egyedi modellt, illetve stylisthoz fordulnak, hogy segítsen a különleges alkalomra megfelelő, egyéniségükhöz illő öltözéket összeállítani. Ezt mutatja az is, hogy a sztárpárok sok esetben egymással harmonizáló női, illetve férfiruhát viselnek.






A Megasztár álompárja, Balássy Betty és Varga Feri tökéletesen összeöltözött. Feri tetőtől talpig feketét viselt, míg Betty fekete öltözékét lila-piros-bordó-padlizsánszín csíkos blézerrel dobta fel.







A „parkett ördögei”, Csonka András és Keleti Andrea a klasszikus eleganciát képviselték. András hajszálcsíkos öltönyben, Andrea pedig vörös hajához jól illő bronzszínű, karcsúsított vonalú ruhában ropta.








Tallós Rita és Tordai Teri jól festettek együtt rokon árnyalatú estélyi ruháikban. Rita merész kivágású, fűzős felsőrészű modellt, Teri mell alatt megkötött blúzból és lebegő anyagú szoknyából álló együttest választott. A báli etikettet követve mindketten kesztyűt is viseltek.







A nagyobb képért klikk a fotóra!


Rubint Réka tökéletes alakját hangsúlyozó míderes, nagy szoknyás ruháját Benes Anita tervezte. Amikor Norbi oldalán bevonult a díszterembe, minden szempár rájuk nézett: a fehér ruhás pár ragyogó volt.







Létay Dóra és Szanitter Dávid, a Jóban Rosszban szereplői az életben egy pár, nem véletlen, hogy a szerelem színébe öltöztek. Dóra míderes, húzott szoknyás estélyijét Jálics Petra tervezte.







A nagyobb képért klikk a fotóra!

Dobó Kata nem félt attól, hogy nehéz közlekedni egy uszályos ruhában. Fűzős fazonú, fényes fekete nagyestélyit öltött, amelyhez hosszú, fodros uszály tartozott.







Mészáros Kitty, a Jóban Rosszban szereplője mélyen dekoltált, világostürkiz, nagy mintás estélyijében a végzett asszonyát testesítette meg.







Növényi Norbert és párja eredeti jelenség volt az esten. A hagyományos eleganciájú hajszálcsíkos öltönyben megjelenő Norbert mellett felesége extravagáns együttesben: fekete felsőben és ezüstflitteres sildes sapkában tűnt fel.






Fodor Zsóka és Kiszel Tünde a kontrasztos piros-fekete színpáros mellett döntött. Zsóka flitteres nyakpántot választott ékszerként, Tünde extra hosszú póthajjal ékesítette szőke fürtjeit.







Puskás Peti, hűen önmagához, feltűnést keltett élénk színű öltözékével, nadrágon kívül viselt ingével és nagy sáljával.








Hajas László mesterfodrászt mintha skatulyából húzták volna ki, szmokingban feszített. Manökenszépségű felesége az egykori színésznő, Grace Kelly finom, nőies stílusát idézte megjelenésével. Aszimmetrikus fazonú, alakra simuló fekete ruhájához diszkrét ékszereket és művészien megalkotott kontyot viselt.
A hosszú hajzuhatagáról is híres zenész, St. Martin a parti hevében új divatot teremtett: nyakkendővel viselt fehér ingét lezseren kitűrte.













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top