Öltözködjünk

Tavaszi póló szóló

Ha a munkahelyeden unalmas nadrágkosztümöt vagy konzervatív sötét szoknyát is kell viselned, attól még megmutathatod színes egyéniségedet egy bájos és vidám pólóval. Az ezernyi fazon közül mindenkinek ajánlunk elõnyöset!





Problémás zóna: dekoltázs



Látványos dekoltázst varázsol a húzott mellszabás, az érdekes minta, a rávarrt dísz. A V alakú kivágás szépen mutatja a bélelt vagy párnázott melltartó által megemelt kebleket.







Fotó: Marks & Spencer






Fotó: Esprit
































Fotó: C&A





 Problémás zóna: kar


Sajnos a felkar ereszkedik meg a leggyorsabban, és innen a legnehezebb fogyni is. Válassz olyan pólót, amelynek bő és hosszabb ujja van, és érdemes napi tíz fekvőtámaszt beiktatni!







Fotó: Esprit






Fotó: http://shop.punkportal.hu
































Fotó: Promod





Problémás zóna: derék


Eltakarja a vastag derekat a tunikaszerűen hosszított A vonalú póló. A trükkös minta segít abban, hogy kiegyensúlyozza az arányokat. Egy csinos kitűző vagy nyaklánc feljebb vonzza a tekintetet.






Fotó: Women’Secret







Fotó: Mango






Fotó: Ulla Popken








Problémás zóna: mell



Elleplezi a nagyobb mellbőséget az egyszerű minta, a sötétebb szín, a laza fazon, a kerek nyakkivágás. Máshová terelheted a figyelmet egy hangsúlyos fülbevalóval vagy karkötővel.







Fotó: www.polopokol.hu






Fotó: Mango
































Fotó: Ulla Popken





 Problémás zóna: csípő




Ellensúlyozza a széles csípőt a puffos ujj vagy a feltűnő mintázat. Használd ki a mélyre szabott dekoltázs optikai előnyét: tedd látványosabbá azt, amit ki kívánsz emelni!







Fotó: Esprit







Fotó: Promod







Fotó: www.usapolo.hu



5 érv a pamutpóló mellett

1. Előnyösen mutatja a formákat.
2. Kedvezőbb az ára, mint más felsőknek.
3. Kényelmes a blézer vagy kardigán alatt.
4. Könnyen tisztítható, alacsony hőfokon mosható, nem kell vasalni.
5. Vidámabb viselet, mint egy szigorú ingblúz.






Plusz 1 tipp:
Pólóból mindig inkább egy számmal nagyobbat válassz, semmint kisebbet! A laza felső slankít, a túl szűk viszont ott is hurkákat mutat, ahol nincsenek. Az pedig végképp nem elegáns látvány, ha a vékony anyagon átsejlik a fehérnemű mintázata vagy eltérő színe.




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top