Öltözködjünk

Quelle divatbemutató a nõiesség és a megújulás jegyében

2007. április 3-án rendezte elsõ nagyszabású magyarországi divatbemutatóját a Quelle, Európa legnagyobb és legismertebb csomagküldõ hálózata.

Az Iparművészeti Múzeumban rendezett eseményen a Quelle tavaszi-nyári kollekciójából kaptak ízelítőt a nézők. A fellépő modellek között láthatták az éppen gyermekét váró Epres Pannit, valamint Cseh Myrát is. Évek óta először, a Quelle bemutatóján hódított újra Molnár Anikó a kifutón. Az esemény fontos lépés a Quelle magyarországi működésének megújulásában.

Az elegancia és az egyéniség hangsúlyozása az egész bemutatót végigkísérte. A modellek közel 400 női, férfi és gyermek ruhadarabot mutattak be. A hölgyek esetében elsősorban a nőiességre fektették a hangsúlyt, ezt tükrözték mind a csinos ruhadarabok, mind a fellépő modellek.

Ez a divatshow elsősorban a nőkről szólt. Nemcsak ruhákat láthattak a nézők, hanem egy zeneileg érdekes kezdeményezéssel is találkozhattak.

Győzödjön meg erről saját szemével!




A tetszését elnyerő ruhákat megrendelheti, ha ellátogat a www.quelle.hu  webáruházba!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top