Öltözködjünk

Abszolút csoda nõk!

Náray Tamás 2007. nyári kollekciója maga a stílusbravúr, alkotó géniusza mindenkit lenyûgöz. Most egy kicsit mi is bekukkanthatunk a kifutóra, hogy elkápráztathasson minket!

Míg a muszlinblúzok, földet seprő estélyik magukért beszéltek, a mindnyájunkban motoszkáló kérdésre – Epres Panni után ki emelkedhet az ihlethozó üdvöskék sorába? – a divattervező adta meg a választ. Az abszolút nő à la Náray Tamás definiálása mellett pedig azt is elárulta, hogy legújabban a huszonéveseknek szánt ruhák is helyet kapnak kollekciójában.





Nézd meg képgalériánkat! Klikk ide! 

Vízpart-napfény

Csodáknak csodája, kifutóvá lesz az egész beltér. Az impozáns Tükörtermen túl a modellek a hatványozott érdeklődésre való tekintettel ezúttal a szalon hátsó részlegéből is útnak erednek, hogy lépteiket keresztezve, csábító toalettjükkel vonják magukra a nagyérdemű figyelmét. A nyitótourt Náray a Yacht stílusú öltözékeknek szenteli, ám most sem a megszokott klasszikus tengerészvonalakkal operál, csíkok helyett inkább hatalmas pipacspiros pettyekkel ékíti fehérben pompázó, lenge muszlinblúzait. A látvány nemzetközi elismerést érdemel: nem csak a francia Elle magazin újságíróját, de a honi médiát a bemutatón egyedüliként képviselő HazaiDivat.hu-t is lenyűgözi.






MZ: A négy stílus közül Náray Tamásnak melyik a kedvence?


Náray Tamás: Tenger, vízpart, sivatag, napfény, csillogás, vitorlák, hegyek – ezt a hangulatot nagyon szeretem. De persze lehet, hogy ha az ember egyébként is a tengerparton élne, az lenne számára a hétköznapi, a megszokott, nem volna olyan nagy vágyakozással ezen dolgok iránt, mint most, amikor életünkben alig-alig jutunk el ilyen helyekre, és ha eljutunk is, csak napokra vagy maximum hetekre. Noha az emberekben mindig van egy ilyenfajta félreértés, a Yacht stílusú ruhákat nem akkor kell viselni, amikor elmegyünk a tengerpartra. Sokan azt hiszik, hogy a tervező ezeket azért készíti, hogy a tengerparton járkáljanak benne, miközben nem erről van szó. Sokkal inkább arról, hogy a városban lehet vele hangulatot kelteni. Sajátos esetben saját magunkban, más esetben a környezetünkben. Eltérő eset, ha valaki saját hajóval rendelkezik. Természetesen akkor ezeket a kis világos csipkés kombinészerű, fehérneműszerű dolgokat, muszlinokat, fehér farmert stílszerű felvenni, nagyon klasszul mutathat egy hajón, de igazából ezek városi öltözékek, a ruhák, komplék a kabátkákkal, mindennel együtt. A magam részéről ezt a stílust nagyon kedvelem, és ami még szintén a szívem csücske, az az Egzotic Garden című dolog, amiben a nagyon erős színek dominálnak. Nagyon szeretem a fuksziát, a neonzöldet, a skarlátvöröset és az ezekből áradó különböző egzotikus hangulatokat, ezek szintén nagyon közel állnak hozzám.

A test vonalát követő admiráliskék vagy fehér pantallókat aranygombokkal díszített, karcsúsított kosztümkabátokkal variálhatjuk, ami a lábbelinket illeti, a kompozíciókhoz csillogó, magas sarkú, piros szandál dukál. Ha nem a hátul finoman sliccelt rövid szoknyára avagy a kékben, fehérben pompázó ruhácskák egyikére esne a választásunk, hanyagolnánk a derekunk körül lágy redőkbe omló virágékes avagy hófehér muszlinstólákat is, a hosszúnadrágokon túl a capri fazonú és az extra rövid sortok kínálatából szemezgethetünk. Ha Aipli Ágihoz hasonlóan irigylésre méltóan formás combokkal rendelkezünk, viselvén őket nemcsak magunknak, az erősebbik nem képviselőinek is szerezhetünk néhány kellemes pillanatot.






MZ: A szezonnyitó bemutató után készül-e újabb tévés produkció, melyben megcsodálhatjuk alkotásait?

Náray Tamás: A levegőben volt egy csomó minden az RTL Klub televíziónál, de most még nem tudom, végül is tető alá kerül-e, vagy sem. Mondjuk, nagyon szeretnék valamit csinálni, nagyon jó lenne újra együtt dolgozni, ez azért tényleg nagyon élvezetes feladat. Most, hogy bemutattuk ezt a nyári kollekciót, azért szeretnék egy picit lazább nyarat a tavalyinál.
Az egy dráma volt, tavasszal ért véget a Szombat esti láz 1., nyáron Amerikába mentem filmet forgatni, utána visszajöttem, akkor indult a Szombat esti láz 2., közben mentek a kollekciók, közben még dolgoztam egy külföldi cégnek is, a tavalyi év annyira brutális volt, hogy nem szeretnék hasonlót. Nem is lenne baj, ha most egy picikét lightosabbra sikerülne ez az egész, szeretnék egy kicsit a kutyáimmal is többet foglalkozni, és persze aztán remélem, ősztől majd valami televíziós produkciót is kilátásba helyeznek.




A cikk folytatását megtalálod a HazaiDivat.hu-n. Klikk ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top