Öltözködjünk

Versace, a luxus szimbóluma

A Versace … családi tulajdon melynek Gianni halálát követõen, húga -Donatella Versace- lett az igazgatója. Donatella 1955-ben született, egy négygyermekes arisztokrata család legkisebb gyermekeként.

Gianni karrierje kezdeteitől fogva kikérte húga véleményét legfontosabb döntéseiben, így Donatella ügyessége és elkötelezettsége a cég fontos építőköve lett. Kiegészítőket kezdett tervezni, majd 1993-ban bemutatta a Versace Young nevű gyerekkollekcióját, majd a Versus márka vezető divattervezője lett.
Ahogyan Gianni színház-, opera- és balettművészet iránti szenvedélye beépült ruháiba, úgy vitte tovább Donatella a Versace művészetekkel való összefonódásának hagyományát, és bővítette ki a kortárs zenei világgal. Ennek köszönhetően olyan nagy nevek reklámozták a Versace-alkotásokat, mint Sting, Madonna, Bon Jovi és Courtney Love. Donatella átvezette a Versace-márkát az új évezredbe, ma ő a Versace Csoport alelnöke és a stílus/image igazgatója.

A ruhatervezés mellett ékszerek, kiegészítők, illatok, kozmetikumok és bútor is szerepel a Versace portfólióban.








Luxus illat férfiaknak – Versace Eau Fraiche
Az erős és önbizalommal teli férfi aki imádja a luxust és követi a divatot.
Ez az illat annak szól akinek a lelke az erőssége, szabadnak érzi magát, az élet minden apró részletét élvezni tudja.

Eau Fraiche, az illatok új harmóniája ahol a férfi illatok klasszikus alkotóelemeit szokatlan jegyek frissítik, életet adva egy meglepően friss illatnak.



A luxus nyomában.. anyag része

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top