Öltözködjünk

Körséta az olvasztótégelyben

Az elmúlt másfél évben az Árkád Bevásárlóközpont szezonról szezonra egy-egy divatfõváros stílusát, szellemiségét mutatta be divathetein. Most New York következik!





London fiatalos dinamizmusa, Milánó vérpezsdítő eleganciája, Párizs klasszikus rafináltsága után idén ősszel New York mindent egybeolvasztó, mindent átértelmező és megújító lazasága jelenik meg. A sugárutak forgataga, a formák, színek, stílusok egyvelege lehetőséget teremt, hogy a vásárlók a hozzájuk legközelebb álló stílussal teremtsék újra saját imidzsüket. Ezen az őszön átváltozás vár mindenkire az Árkád Bevásárlóközpontban.








Fotó:Hajdu András



New York nem csak a kultúrákat elegyíti, New York a divatban is New York. Ennek megfelelően az Árkád divathetén minden stílus felbukkan, találkozik, összeforr, szétválik, és egy héten keresztül pezsgésben tartja az érdeklődőket a sok trend, elképzelés, irányzat. A világ divatfővárosai között New York az alkimistaműhely. Nem véletlen, hogy az Árkád Bevásárlóközpont divatvilág körüli útjának éppen New York az utolsó kikötője.







Fotó:Hajdu András
Az ősz árnyalatai a vöröstől a barnáig, a titokzatos ‘40-es és a gátlástalan ‘80-as évek felfrissített stílusarzenálja, a rövidre vágott frizurák fiatalossága, a csipke eleganciája, a neonszínek élénksége mind a vásárlók rendelkezésére áll. A legszimpatikusabb hozzávalókat csak össze kell keverni egy csepp kreativitással, és máris kész az ősz divatvarázsa.

Az Árkád őszi divathetén szeptember 28-e és október 7-e között elkezdődik az őszi divatszezon. New York pedig, a nagy olvasztótégely, segítségünkre lesz, hogy a mindennapi kultúránk részévé vált divatot egy kicsit személyesebb értelmezésben is tanulmányozhassuk. A korábbiakhoz hasonlóan mindenekelőtt egy rendkívül látványos, izgalmas divatshow-ra számíthatunk, amelyben idén is professzionális szakembergárda – mint Lukács Gabi és Lakatos Márk – közreműködik.

Árkád Bevásárlóközpont

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top