nlc.hu
Öltözködjünk
Az õsz nem az elmúlás hava!

Az õsz nem az elmúlás hava!

Szeretnéd tudni, mi a trend a divatban és szépségápolásban? A Mammut Neked is segíthet ebben: az Õszi Divat- és Szépségnapjainak célja ugyanis, hogy megmutassa mi ma a trendi, illetve irányt adjon atekintetben, hogyan válhatsz pillanatok alatt divatdiktátorrá.




Hogyan válasszuk ki személyre szabott ruhatárunkat, hogy találjuk meg saját egyedi stílusunk? Bár ezt kevesen ismerik be, de valljuk be, nem mindig könnyű eligazodni a divat világában és erre nem is jut általában elég idő! Szerencsére a Mammut Bevásárló- és Szórakozató Központ újból magára vállalta a feladatot, hogy segítsen kijelölni az irányokat, és minden eziránt érdeklődő vendége, így a Te számodra is leszűrje a lényeget.


Ezért hívta életre Divat- és Szépségnapjait, amelyre ez év őszén
október 11 és 14.-e
között kerül sor. Mert a Mammutban is tudják, most, hogy túl vagyunk az indián nyáron is és vége a nyári flörtök és kalandok szezonjának, itt az idő, hogy felkészüljünk a következő hódításokra!

ÖLTÖZZ? MINT EGY BÁLKIRÁLYNŐ!
Felhajtásban ez idő alatt a Széna téren természetesen nem lesz hiány. A divatnapok talán leglátványosabb eseményének ígérkeznek a mindennapos divatbemutatók, ahol a bevásárlóközpont üzleteinek legújabb őszi kollekcióit ismerheted meg. A Divatnapok keretein belül a Mammut ugyanis felvonultatja a bevásárlóközpontban található márkás cégek, és kis üzletek színes választékát, összesűrítve az új szín- és formavilágot, amellyel a látogatók az üzletekben találkozhatnak, a sportos összeállításoktól a klasszikus divaton át egészen az esti coctail vagy akár egy báli öltözetig.





A látványon kívül miért örülhetünk ennek? Hiszen így nem kell üzletről üzletre járva „összevadászni” a különböző szetteket és darabokat, amikre úgy éreztük mindig is vágytunk! Itt stylist által összerendezett darabok mutatják meg, mi, mivel harmonizál, mit, mivel érdemes összepárosítani, illetve milyen kiegészítőkkel teheted még egyedibbé magad. A divatbemutató után tehát célirányos lehet a vásárlás, elég, ha tudod, mely darabokat és színeket mered bevállalni, mivel tudsz könnyen azonosulni az őszi trendek közül.

SMINKELJ? MINT EGY DÍVA!
A Mammutban nem csak a test kap lehetőséget a szépülésre, az arc, a test itt ugyanilyen fontos! A Douglas Őszi Varázslat rendezvényén a látogatók és érdeklődők a helyszínen szépségápolással, illatokkal, a sminkpaletta őszi színeivel egyaránt megismerkedhetnek. A tanácsadók a legújabb sminkkollekciókkal, illatkreációkkal és szépségápolási innovációkkal lesznek jelen, hogy bevezessenek a szépségápolás titokzatosnak tűnő, ám kis odafigyeléssel könnyen megismerhető világába. Ha vállalkozó kedvű vagy megtudhatod, hogy szakemberek segítségével, hogyan válhatsz rövid idő alatt „sztárrá”. A cél érdekében profi sminkesek, fodrászok, stylist és fotós kollégák várják a szépülni vágyókat. A helyszínen készült fotók alapján szakavatott zsűri dönt majd a három leglátványosabb átalakulásról: a nyertesek pedig 25 000 Ft-os ajándékutalvánnyal térhetnek haza, illetve vissza a Mammutba, ahol a nyeremény levásárolható. Nem árt, ha tudod, hogy a Douglas szépségtanácsadásra már a rendezvénysorozat előtt két héttel bejelentkezhetsz a Mammut II.-ben lévő Douglas üzletben.






A programsorozatot pedig már most jegyezd fel a naptáradba!





Időpont: 2007. október 11 – 14
Helyszín: Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ
Őszi Divat- és Szépségnapok
Október 11.-14.
www.mammut.hu

A bemutatók kezdete:
Október 11. csütörtök: 18.30
Október 12. péntek: 16.00, 18.30
Október 13. szombat: 16.00, 18.30 Október 14. vasárnap: 15.00 

Ne hagyd, hogy az elmúlás hangulata megérintsen, a tarka színek és illatok tovatűnjenek!


Mutasd meg egyéniséged és cseréld le őszi téli ruhatárad, dobd fel a stílusod, hiszen te is tudod: trend a lelke mindennek!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top