Öltözködjünk

Katti Zoób 2008. tavasz/nyár

A sikeres tervezõnõ nagy érdeklõdés mellett mutatta be a jövõ évi tavaszi–nyári kollekcióját. Tette ezt mindössze néhány héttel késõbb, mint ahogyan a szeptemberi London Fashion Weeken már fotókon láthatták.





Végre megtört a jég. Magyar divattervező először mutatta be a szezont jócskán megelőzően a kollekcióját. Ez a divat nagy városaiban nemhogy elvárt időzítés, hanem azt nem értik, hogy hogyan lehetne másképp csinálni.
Hatalmas tömeg várta a bemutató kezdetét a Matáv Székház aulájában, és szupernőies, igazi, a mindennapokban teljesen hordható Katti Zoób-os modellek vonultak fel a kifutón. Magas derekak hangsúlyozzák ki a nőiességet, kagyló alakú mellvonalak vonzzák a tekintetet. A nagy külföldi trendekhez igazodtak a színek: zöldek, kékek, pirosak (nem erőteljes telt, inkább sápadt árnyalatokban). Az anyagokban a 70-es évek dzsörzéjét álmodták újra (sokkal könnyedebb, mint az eredeti) a sok organza és szatén mellett. Láttunk fémesen fényes leneket és a tervezőtől már megszokott taftot is. A kocka- és a rózsamotívum domináns a mintákban, de felvonult nyomtatott flitter is, amelyikből nappalra és estére egyaránt készülhet ruha.

Remek kiegészítőként gyönyörű Zsolnay–Katti Zoób-ékszereket viseltek a modellek a ruhákkal harmonizáló színekkel.










































A bemutatót követő sajtótájékoztatón megtudtuk, hogy a tervezőnő tovább folytatja a nemzetközi márkaépítést, reménykedve abban, hogy az ékszerkollekciója mellett hamarosan már a ruháit is árusítani fogják Londonban.
Igazi kreatívként Kati Zoób nem szeretne itt megállni, foglalkoztatja egy dizájnvonal kialakítása is, melybe ágyneműk és asztalneműk mellett beleférne egy porcelán étkészlet is a nevével fémjelezve.








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top