nlc.hu
Öltözködjünk
Mert stílusos, mert márkás, mert sokszínû!

Mert stílusos, mert márkás, mert sokszínû!

Fedezd fel az OTTO új divatvilágát, melyben átélheted a minõségi vásárlás örömét! A már jól ismert, megszokott OTTO név egy új irányvonalat képvisel: stílusos, márkás, sokszínû!

Ezt a megújulást nem csak a katalógusok tükrözik, hanem a webáruház kínálata, felépítése is. Tegyél egy próbát, nem fogsz csalódni, jól érzékelhető a változás!

Az OTTO a legújabb nyugat-európai divatot prezentálja Neked a stílusosság jegyében. Azt a divatot, mellyel trendkövetőként igazán biztonságban érezheted magad.

A kifogástalan minőség mellett közkedvelt vezető márkákkal is gazdagította kínálatát. Ennek jegyében sorakoztatta fel többek között az Esprit, Puma, S. Oliver, adidas, Buffalo, Nike, Tom Tailor, KangaROOS termékeket.

A sokszínűség titka abban rejlik, hogy gondol a vásárlók öltözködési szokásaira. Stílusosan mindenhol! Legyen az munkahely, egyszerű baráti összejövetel, bevásárlás vagy akár a sportpálya. A kifogástalan megjelenés a kellemes viselettel, a bőrbarát textilanyagokkal párosul. Kényelem, divat mindenki számára, melyet a speciális méretek – legyen az hosszú vagy rövid -, tesznek elérhetővé.

Az OTTO új honlapja is képviseli a stílust, a márkát, a sokszínűséget.
Még szélesebb, még színesebb választékot találsz, látogass el a www.otto.hu  weboldalra! Igazán egyszerű a honlapon való kiigazodás! Emberközeli, és sok vevőbarát funkció segíti a keresgélést, mint például az árut körbe lehet forgatni vagy ráközelíthetsz egy-egy árurészletre, hímzésre, kidolgozásra stb. Az OTTO jó példa arra, hogy hogyan lehet megvalósítani egy élményszerű vásárlást fáradozás nélkül, egyszerűen és kényelmesen, hiszen megközelítőleg három hét alatt otthonodba varázsolja a megrendelt termékeket.

Elmondható, hogy az OTTO nyitott a trend, a minőség irányába, és vásárlói érdekeit szem előtt tartja.

Az OTTO elsők között van a divatban, fedezd fel Te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top