Öltözködjünk

Ami még nem volt

Mindenki álmodozik az esküvõjérõl, aztán amikor eljõ a megvalósítás, nem kevés idõt és energiát vesz igénybe, hogy az adott napon minden olyan legyen, mint amit elképzeltünk. Ez nemsokára sokkal egyszerûbb lesz!

2009 tavaszán nyitja meg kapuit – nagyszabású rendezvények keretében – Európa első esküvő áruháza, a Just Married Center, amely kimondottan a jegyespár életét és a nagy napra való előkészület néha több hónapot igénybe vevő munkálatait szeretné megkönnyíteni a házasulandók számára. Céljuk olyan tematikus áruház létrehozása, ahol a jegyesek az első lépéstől az utolsóig, mindent el tudnak intézni egy helyen – mármint egy épületkomplexumon belül.







40 000 négyzetméteren kapnak helyet válogatott ruházati, ajándék, vendéglátó üzletek, és különféle szolgáltatásokat – fotó, videó, meghívó, zene, virág, wellness, fodrász, manikűr –, valamint kiegészítő szolgáltatásokat – posta, tisztító, gyermekmegőrző – kínáló egységek. Ezen kívül, hogy tényleg teljes körű legyen a szolgáltatás, kialakítanak öt – 3000 fő befogadására alkalmas – rendezvénytermet is, hogy ne csak a kellékeket, szolgáltatásokat, de a helyszínt is biztosítsák a nagy eseményhez.

Azok, akik 2009 nyarára tervezik az esküvőjüket, mielőtt bármit is véglegesítenének – az anyakönyvvezető kivételével – az esküvőjükkel kapcsolatban, szánjanak rá egy napot, hogy jövendőbelijükkel együtt bejárják az áruházat, hátha itt találnak rá a tökéletes kellékekre a nagy naphoz.

Just Married Center

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top