Öltözködjünk

Karácsonyi listánk leggyengébb láncszeme

Ing? Nem! Pulóver? Nem! Zokni? Nem! Nyakkendõ? Nem! Mivel a pasiknak a legnehezebb ajándékot venni, rovatunk most kitágította kissé az „öltözködjünk” fogalmat. Tuti ajándéktippek pasiknak! Ne hagyd ki!




A legnagyobb dilemmát az ajándékvásárlásnál a hímneműek számára megvásárolandó ajándékok jelentik. Ők azok – tisztelet a kivételnek –, akik szinte semminek nem tudnak örülni, illetve ők azok, akik természetesen a karácsony előtti napokban szerzik be MAGUKNAK a nekik tetsző és számukra „nélkülözhetetlen” darabokat, hogy még véletlenül se tudjunk érdemleges ajándékot találni.

Természetesen azért valamit mindig ki tudunk találni, csak azért próbálunk küzdeni, hogy miután letépte a csomagolást a dobozról, némi örömet lássunk megcsillanni a szemében.
A férfiaknak szánt ajándékok esetében is igaz, hogy a ruhanemű túl intim ajándék, csak közeli hozzátartozónknak vegyünk, ugyanúgy, mint parfümöt. Az illat kérdése személyes dolog, könnyen mellényúlhatunk.

A ruha vagy az öltözködési kiegészítő vásárlása még a legközelebbi hozzátartozónk esetében sem egyszerű dolog, és a férfiak elenyésző hányada tud örülni egy-egy újabb pulóvernek, ingnek kesztyűnek. A fehérnemű-vásárlás pedig férfiaknak kimondottan rossz ötlet (milyen ciki, ha a fa alatt épp a leendő anyóspajtás szeme láttára csomagolja ki a szívecskés bokszeralsót…). Akkor már inkább egy szép sál vagy kesztyű, sapka, ha mindenképp ilyen típusú dolgot szeretnénk venni. Ebben az esetben viszont egy igényes bőrövvel, notebooktáskával is bepróbálkozhatunk.







IO notebooktáska, 10 990 Ft


Ha cseppet megerőltetjük a fantáziánkat, számos egyéb termékből is válogathatunk. Itt vannak mindjárt a műszaki cikkek. Természetesen nem kell túlzásba esnünk, de egy üdítőital-hűtő, egy jó DVD vagy esetleg egy PlayStation játék, egy vicces billentyűzet (amelyen állítólag hamar meg lehet tanulni gépelni, és sokkal hatékonyabban) valószínűleg nagyobb örömet szerez majd, mint egy pár zokni. De ez is egyéntől függ, lehet, hogy egy jó könyvnek örülne inkább egy palack finom borral csomagolva, esetleg egy különleges szivarnak, amely mellé adunk neki egy üveg csettintős aszútörköly-pálinkát.







Coca-Cola 5 literes minihűtő, 16 200 Ft






A férfiak egészségkönyve, Geopen Kiadó, 3500 Ft


































Das Keyboard, interneten rendelve 101 euró








Szivarcsomag, Cigar Tower, 27 500 Ft






Agárdi szivarpálinka, 5800 Ft



































Biotherm-csomag, Douglas, 10 900 Ft
Vagy gondolkodjunk tovább! Napjainkban már kiváló kozmetikai termékeket kínálnak férfiaknak, amelyekre nekik is szükségük van. („Olyan nyúzottnak látszol, drágám, ne feledd az éjszakai stresszoldó arckrémet!”) Nekik összeállíthatunk vagy összeállíttathatunk kozmetikai csomagot, de akad olyan pasi, aki örülne egy masszázsbérletnek vagy ajándék kozmetikai kezelésnek-kényeztetésnek is – főleg, ha olyan a foglalkozása, hogy egész nap ügyfelekkel tárgyal, például. A vásárlásra szánt összeg mértékétől függően csomagolhatunk a bérletek, utalványok mellé mást is: egy filofaxot vagy kellemes zenei összeállítást. Sőt inkább csomagoljuk utóbbiakba az előbbieket – nagyobb lesz a meglepetés!








Filofax, Time Manager, 19 900 Ft



Szintén a férfiembertől függ, hogy mennyire örülne színház- vagy koncertjegynek. Idősebb uraknak (szülőknek) ez ideális ajándék lehet. Kedvesünknek vásárolhatunk ékszert is, ez nem csak a mi kiváltságunk, bár lényegesen kisebb a nekik készült darabok választéka. Érdemes körülnézni a boltokban, nagyon szép mandzsettagombokat találhatunk, de vannak mesés ékszertollak, kulcstartók és tényleges ékszerek is, mint a lánc vagy a karkötő, netán egy elegáns óra.







Ezüst mandzsettagomb, Swarovski, 24 920 Ft






Citizen karóra, Orex, 18 900 Ft


Akinek még ez sem lenne elég, annak tudom ajánlani a finomságokból összeállítható ajándékcsomagok valamelyikét, illetve mi is összeválogathatunk az ízlésünknek megfelelő csomagot. Ilyen ajándék kiváló ínyenceknek és olyan férfiaknak – akik szerencsénkre egyre többen vannak –, akik szeretnek főzőcskézni.







Ajándékcsomag, Culinaris, 35 800 Ft


Az utolsó jó tanács pusztán annyi, hogy ne fektessünk különösebb energiát a csomagolásba. Egy esztétikus ajándékzacskó bőven megteszi, nem érdemes órákig vesződni a hajtogatással, masnikötözéssel, a megfelelő színek és karácsonyfa-dekorációhoz passzoló harmónia megalkotásával, a pasik többnyire ezt már észre sem veszik. Csak a kártyát tegyük mellé, szeretettel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top